Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Μας έστειλε πρόσφατα ένας φίλος τα σχετικά με το ορφανοτροφείο των Missionaries of Charity (a.k.a. Mother Theresa's) στην Addis: βρίσκεται στην τοποθεσία Sidist Kilo και το τηλέφωνο είναι 00251-111232597. Έχουμε μάθει ότι έχουν γίνει διακρατικές υιοθεσίες από αυτό, ότι κάνει σοβαρή δουλειά με τα παιδιά και ότι είναι αμέμπτου ήθους. Χωρίς να έχουμε ιδία πείρα, απλά το καταθέτουμε.

2 σχόλια:

  1. πολύ ωραία, μακάρι να βρουμε περισσότερα. Με τη λίστα της Βάντας τι έγινε, είχαμε καμία απάντηση; Εγώ πάντως το πρόσθεσα κι αυτό στα ορφανοτροφεία στις χρήσιμες επαφές αν και δεν κατάφερα να βρω κάποιο σαιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς το επισκεφτήκαμε πρόσφατα και μας είπαν ότι δεν κάνουν πια υιοθεσίες. Πάντως επειδή αυτά αλλάζουν καλό είναι να επιχειρήσετε επαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή