Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση της Διεθνούς Κοινωνικής ΥπηρεσίαςΤην Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, 8:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο CARAVEL, Αίθουσα «Μακεδονία» θα πραγματοποιηθεί φέτος η εκδήλωση της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας  για να εξασφαλιστούν οι πόροι για τη συνέχιση των προγραμμάτων στήριξης και διακρατικής κοινωνικής συνεργασίας.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία (Ι.S.S.) είναι μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική Κοινωνική Οργάνωση που ιδρύθηκε το 1924 και βοηθά άτομα και οικογένειες που λόγω της ηθελημένης ή αναγκαστικής μετακίνησης (Έλληνες απόδημοι, μετανάστες, διαπολιτισμικές οικογένειες, πρόσφυγες) αντιμετωπίζουν κοινωνικά και ψυχολογικά προβλήματα, για την επίλυση των οποίων απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες Κοινωνικών Υπηρεσιών σε περισσότερες από μία χώρες. Η παιδική προστασία είναι το πρωταρχικό μέλημα της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας. Είναι επίσης Πιστοποιημένος Φορέας, με το Προεδρικό Διάταγμα 226/1999 και βάσει της Σύμβασης της Χάγης 1993 για τις Διεθνείς Υιοθεσίες, να χειρίζεται και να συμπράττει σε υποθέσεις διακρατικών υιοθεσιών και να αξιολογεί υποψήφιους θετούς γονείς που αιτούνται να υιοθετήσουν παιδί που βρίσκεται σε Ίδρυμα ξένης χώρας και έχει ανάγκη από οικογένεια. Για πολλούςαπό εμάς ήταν και ο πρώτος σταθμός και σύντροφος σε αυτό το ταξίδι.

Η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία μας καλει λοιπόν, τους γονείς και υποψήφιους γονείς, να ενισχύσουμε  το έργο της Οργάνωσής, αγοράζοντας προσκλήσεις και παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση αυτή. Η πρόσκληση τιμάται 30 ευρώ και συμπεριλαμβάνει πλούσιο δείπνο, κρασί και καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα.

Τα προγράμματα της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στηρίζονται και ενισχύονται από τέτοιες προσφορές και εκδηλώσεις ευαισθησίας, συνεργασίας και κατανόησης και ελπίζουμε να βρεθούμε από κοντά τη βραδιά αυτή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου