Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Τρίτη 17 Μαΐου 2016

15o Αφρικανικό Φεστιβάλ


Το 15ο φεστιβάλ αφρικανικής γαστρονομίας και λαϊκής τέχνης είναι και πάλι εδώ για να τιμήση την Παγκόσμια Ημέρα της Αφρικής!

Το Σάββατο από τις 10.00-23.00 και την Κυριακή από τις 11.00-19.00 ο περιβάλλοντας χώρος της Σχολής Μωραΐτη στο Π.Ψυχικό θα γεμίσει περίπτερα από την Αλγερία, την Αγκόλα, το Καμερούν, τη Δημ. του Κονγκό, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, τη Γκάνα, την Ακτή του Ελεφαντοστού, την Κένυα, τη Λιβύη, τη Μαδαγασκάρη, το Μαρόκο, το Μπουρούντι, η Μοζαμβίκη, τη Ναμίμπια, τη Νιγηρία, τη Σενεγάλη, τις Σεϋχέλλες, τη Νότια Αφρική, το Σουδάν, την Τανζανία, την Τυνησία και τη Ζιμπάμπουε, όπου θα πωλούνται κάθε είδους καλούδια.

Οι Αφρικανικές χώρες παρουσιάζουν την κουλτούρα τους προσφέροντας στους επισκέπτες μια δόση από τα ήθη και τα έθιμα του κάθε τόπου, τις μουσικές και τα εδέσματά τους, ενώ διαθέσιμα θα είναι είδη λαϊκής τέχνης και ρουχισμού της κάθε χώρας.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα,
    Προσφέρουμε δάνεια κάθε είδους σε όποιον έχει ανάγκη. Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία μικροχρηματοδότησης.
    Το email μας είναι: area.of.finance13@gmail.com
    Whatsapp: +33756841623

    ΑπάντησηΔιαγραφή