Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ο δρομος της υιοθεσιας απο την Αιθιοπια στην Αγρελια Τρικαλων

Αξιζει να διαβασετε το αρθρο που περιγραφει την υιοθεσια της κατερινας και του γιωργου που μεταξυ ολων των αλλων εστιαζει στην αποδοχη των παιδιων απο την ευρυτερη οικογενεια και την τοπικη κοινωνια. Να ειναι παντα καλα τα υπεροχα παιδακια σας Μαρα και Σακη!


2 σχόλια:

  1. Γεια σας Κυρίες και Κύριοι.
    Το όνομά μου είναι Susan Benson, είμαι δανειστής δανείων και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Εάν χρειάζεστε οικονομική σταθερότητα, είμαι το κατάλληλο άτομο για επικοινωνία, δίνω επίσης οικονομικές συμβουλές σε οποιονδήποτε. Η μέγιστη προτεραιότητά μου είναι η οικονομική σας σταθερότητα, μη διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα και θα είμαι στη διάθεσή σας

    Εάν χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    ✓ Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    ✓ Μπορείτε να δανειστείτε έως και 20 εκατομμύρια ευρώ.
    ✓ Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών.
    ✓ Σημαντικό επιτόκιο 3,0%.
    ✓ Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία είτε ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    ✓ Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    ✓ Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    √ Οικονομικές συμβουλές.

    Και; Εάν δυσκολεύεστε να λάβετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για κάποιους λόγους που σας γνωρίζουμε καλύτερα, απλώς γράψτε μας για να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις χρηματοδοτικές σας ανάγκες. Θα φροντίσετε όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    Όσον αφορά τον δανεισμό χρημάτων και τις οικονομικές συμβουλές, είμαστε η καλύτερη εταιρεία για να επικοινωνήσετε τώρα. Μην κάνετε λάθος να μας αγνοήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να ξεκινήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα,
    Προσφέρουμε δάνεια κάθε είδους σε όποιον έχει ανάγκη. Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία μικροχρηματοδότησης.
    Το email μας είναι: area.of.finance13@gmail.com
    Whatsapp: +33756841623

    ΑπάντησηΔιαγραφή