Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Αν ξεκινάτε τώρα...

Η διαδικασία σε -όσο γίνεται πιο- απλά βήματα:

Καλό θα ήταν να ενημερωθείτε καταρχήν με μια δια ζώσης συνάντηση με την κα Κοντογιάννη στη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία που εχει μεγάλη πειρα από διακρατικές υιοθεσίες από την Αιθιοπία ώστε να σας κατευθύνει σωστά και να σας απαντήσει τα αρχικά σας ερωτήματα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επισκεφτείτε το Προξενείο της Αιθιοπίας, να τους εξηγήσετε ότι ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε ένα παιδάκι από εκεί και να τους ζητήσετε να γράψουν ένα γράμμα στην Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία η στην Περιφέρεια ζητώντας τους να ξεκινήσουν κοινωνική έρευνα για εσάς που θα κρίνει την καταλληλότητα σας ως θετού γονέα-to-be.

Εδώ να διευκρινήσουμε το εξής. Η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία είναι ανεξάρτητη ΜΚΟ, εποπτευόμενη από το Υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία για τις διακρατικές υιοθεσίες την κοινωνική έρευνα που πρέπει πάντα να προηγείται μιας διακρατικής υιοθεσίας μπορούν να την κάνουν είτε η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία είτε οι κατά τόπους νομαρχίες (πλέον περιφέρειες). Η Κοινωνική Έρευνα διαρκεί 6 μήνες και συνίσταται σε ατομικές και κοινές συνεδρίες με τους υποψήφιους θετούς γονείς. Σε περίπτωση που την έρευνα κάνει η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία υπάρχει πληρωμή τόσο για την αρχική έρευνα όσο και για τα follow up reports. Στις κοινωνικές υπηρεσίες των νομαρχιών δεν πληρώνεται αλλα συνήθως η αναμονή είναι μεγαλύτερη. Επίσης να σημειωθεί ότι η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία έχει πλέον  πολύ μεγάλη πειρα ειδικά σε υιοθεσίες από Αιθιοπία.

Με το γράμμα λοιπόν αυτό του Προξενείου ξεκινάει ουσιαστικά η διαδικασία. Πέραν από την κοινωνική έρευνα θα χρειαστεί ένας πλήρης φάκελος για εσάς που θα περιλαμβάνει στοιχεία για την εργασία σας, την οικονομική σας κατάσταση, την ψυχική και σωματική σας υγεία. Τον αναλυτικό κατάλογο του τι θα πρέπει να περιλαμβάνει ο φάκελος θα σας τον δώσει το Προξενείο. Επειδή οι αιθιοπικές αρχές θέλουν όλα να είναι επίσημα έγγραφα από κρατικές αρχές, νοσοκομεία κλπ υπολογίστε ότι και για αυτά θα χρειαστεί ένα ευλογο χρονικό διάστημα. Όλος ο φάκελος θα πρέπει να μεταφραστεί στα αγγλικά από την μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και να δωθεί για authentification στο Προξενείο της Αιθιοπίας. Έχετε απλώς το νου σας γιατί κάποια έγγραφα όπως πχ κάποιες ιατρικές εξετάσεις θα πρέπει να είναι του τελευταίου εξαμήνου και το Ποινικό Μητρώο των τελευταίων 3 μηνών.

Παράλληλα καλό είναι να αρχίσετε να κανετε και κάποιες επαφές με Αιθιοπία. Η εμπειρία έχει δείξει ότι τα πράγματα κυλάνε πιο ομαλά όταν έχεις κάποιον δικηγόρο εκεί να σε εκπροσωπεί, να παραδόσει ο ίδιος τον φάκελο σου στο Ministry of Women's Affairs που χειρίζεται τα θέματα των υιοθεσιών, να αναλάβει τις όποιες μεταφράσεις ή επικυρώσεις χρειαστούν εκεί (ο φάκελος μαζί με την έκθεση της κοινωνικής έρευνας που θα στείλετε όταν θα είναι έτοιμα και τα δύο θα πρέπει να μεταφραστούν στα amharic και να επικυρωθούν από το Ministry of Foreign Affairs της αιθιοπίας). Επίσης ο δικηγόρος είναι αυτός που θα φροντίσει για την κατάθεση του φακέλου σας στο Αιθιοπικό δικαστήριο όταν πια έχει γίνει το matching με το παιδί και που θα σας εκπροσωπήσει στη δικασιμο εκεί (στην οποία βέβαια θα πρέπει να είσαστε κι οι ίδιοι). Στη σελίδα σχετικές επαφές θα βρειτε κάποια ονόματα και στοιχεία δικηγόρων που εχουν εξυπηρετήσει κάποιους από εμάς.

Πέραν του δικηγόρου η άλλη πολύ σημαντική επαφή είναι τα ορφανοτροφεία. Εμείς θα προσπαθήσουμε εδώ να σας δίνουμε κάποια στοιχεία ορφανοτροφείων που έχουμε επισκεφτεί. Επίσης καλό θα ήταν να ζητήσετε από το προξενειο εναν κατάλογο κρατικών ορφανοτροφείων ή ιδιωτικών που έχουν όμως άδεια λειτουργίας από τις αρχές.Υπάρχουν πάρα πολλά ορφανοτροφεία στην Αιθιοπία, δυστυχώς, γιατί αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη από μια οικογένεια. Τα περισσότερα όμως ορφανοτροφεία έχουν συνηθίσει να δουλεύουν μέ adoption agencies που έχουν άλλες χώρες και δεν κάνουν ευκολα ιδιωτικές υιοθεσίες και δη διακρατικές ιδιωτικές υιοθεσίες. Όπως είναι φυσικό προτιμάνε τα παιδιά να δωθούν σε αιθιοπικές οικογένειες. Η επαφή πάντως με τα ορφανοτροφεία είναι σημαντική γιατι χτίζεται σιγά σιγά μια σχέση εμπιστοσύνης, μαθαίνετε κι εσείς τι να περιμένετε αλλά κι οι ίδιοι σας γνωρίζουν λίγο λίγο. Είναι μια πρώτη επαφή πριν πάτε επι τόπου και τους γνωρίσετε από κοντά.

Όταν έρθει η ώρα που ο φάκελος και η κοινωνική έρευνα είναι έτοιμα μεταφρασμένα τα στέλνετε στον δικηγόρο για να κάνει και τις απαραίτητες διαδικασίες εκεί και κανονίζετε το πρώτο ταξίδι (φυσικά μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που θα πηγαίνετε, εννοούμε το πρώτο ταξίδι αυτής της διαδικασίας). Εκεί θα επισκεφτείτε τα ορφανοτροφεία που θα έχετε όπως είπαμε προσεγγίσει από πριν και αν όλα πάνε καλά ίσως βρεθεί κάποιο παιδάκι για εσάς. Αν δεν βρεθεί με την πρώτη μην απογοητευτείτε. Χρειαζεται χρόνος για να σας γνωρίσουν και να σας εμπιστευτούν με ένα από τα παιδιά τους οι υπευθυνοι του ορφανοτροφείου. Χρειάζεται χρόνος γαι να κάνουν το matching. Συνήθως τα παιδιά πχ που βλέπετε στα ορφανοτροφεία της Addis είναι ήδη attached, έχει υπογραφεί δηλαδή συμβόλαιο μεταξύ γονέα και ορφανοτροφείου και αναμένουν τη δικάσιμο. Όταν σας κάνουν κι εσάς matching σε αυτό ή σε κάποιο επόμενο ταξίδι, πηγαίνετε το παιδί για ιατρικές εξετάσεις (θα δείτε άλλη ανάρτηση για αυτό το θέμα) κι αν όλα έχουν καλώς υπογράφετε με το ορφανοτροφείο το συμφωνητικό υιοθεσίας του συγκεκριμένου παιδιού.Υπάρχει περιπτωση ο ίδιος ο δικηγόρος (πχ ο Alemu) να έχει τις επαφές με τα ορφανοτροφεία οπότε είναι πολύ μικροτερη η δική σας εμπλοκή σε αυτό το σταδιο. Καλό ειναι αυτό να το συζητήσετε μαζι του, αναλογα και πως θελετε να προχωρήσετε. 

Στη συνέχεια θα πρέπει να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος του παιδιού (όπου αποδεικνύεται ότι είναι ορφανό ή ότι υπάρχει η συγκατάθεση των γονέων, κλπ) και ο πλήρης φάκελος ο δικός σας μαζί με το συμφωνητικό στο Ministry of  Women's Affairs. Αυτό αν έχετε προσλάβει δικηγόρο το κάνει ο ίδιος με ένα απλό power of attorney που του κάνετε όσο είσαστε εκεί. Ταυτόχρονα κατατίθεται ο φάκελος στο δικαστήριο για να πάρετε δικάσιμο. Το Ministry of Women's Affairs οφείλει μια εβδομάδα τουλάχιστον πριν την δικάσιμο να έχει κάνει εισήγηση θετική η αρνητική για την υπόθεσή σας. Για να είναι θετική η ειοσήγηση τους θα χρειαστείτε και ένα γράμμα από την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αιθιοπία που να διαβεβαιώνει ότι θα προωθεί στο μέλλον τα follow up reports της κοινωνικής υπηρεσίας στο Ministry of Women's Affairs. Σύμφωνα με την νομοθεσία της Αιθιοπίας αυτά τα reports αφορούν τα επόμενα 15 χρόνια (ένα ανα έτος) ενώ σύμφωνα με την ελληνική μόνο τρία χρόνια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση υπερισχύει το αιθιοπικό δίκαιο. Εκθέσεις Παρακολούθησης (follow up reports) μετά την Υιοθεσία γίνονται στους 3 μήνες μετά την άφιξη του παιδιού, στους 6 μήνες και μετά κάθε χρόνο. Στέλνονται από τη Κοινωνική Υπηρεσία στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αιθιοπία, η οποία ακολούθως, επισήμως τις διαβιβάζει στο Υπουργείο Γυναικείων Υποθέσεων και Νεότητας (Ministry of Women's Affairs) της Αιθιοπίας

Αν με το καλό φτάσετε στη δικάσιμο συνήθως είναι μια απλά τυπική διαδικασία, έχει προηγηθεί σε περίπτωση που υπάρχει γονέας η φυσική του παρουσία στο δικαστήριο όπου λέει ενώπιον του δικαστή ότι δίνει την συγκατάθεσή του για την υιοθεσία), σας ρωτάνε κι εσάς 2-3 ερωτήσεις, συνήθως πως θα διατηρήσετε τους δεσμούς του παιδιού με την Aιθιοπία και αν έχετε κάνει κάπιια προετοιμασία  σχετικά με την υιοθεσία (εκπαίδευση κλπ, σας καλύπτει σε μεγάλο βαθμό η εξάμηνη κοινωνική έρευνα που περιλαμβάνει συνεντευξεις κλπ). Η απόφαση καθαρογράφεται σε 2-3 μέρες και πλεον μπορείτε να πάρετε το παιδί από το ορφανοτροφείο. Είναι δικό σας!

Μένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες, να βγει νεο πιστοποιητικό γέννησης αναγράφοντας εσας ως γονείς, να βγει το διαβατήριο του απιδιού για να ταξιδέψει, να μεταφραστούν όλα τα έγγραφα στα αγγλικά και να επικυρωθούν από το Υπουργείο Εξωτερικών της αιθιοπίας και να πάρετε την βίζα του παιδιού από την Ελληνική Πρεσβεία. Θα πάρετε εθνική βίζα που έχει διάρκεια ένα έτος. (εμείς εμπίπτουμε στο Β4, σελίδα 114). Μεταξύ άλλων -όπως θα δείτε αναλυτικά στο έγγραφο του ΥΠΕΞ-για την έκδοση της βίζας του παιδιού από την Ελληνική Πρεσβεία στην Αντις Αμπέμπα, χρειάζεται να υπάρχει ήδη ημερομηνία δικασίμου στην Ελλάδα για την επικύρωση της απόφασης Υιοθεσίας του Αιθιοπικού Δικαστηρίου. Με άλλα λόγια η απόφαση αυτή θα επικυρωθεί στο Ελληνικό Δικαστήριο, μια και η χώρα της Αιθιοπίας δεν έχει ακόμα κυρώσει τη Διεθνή Σύμβαση της Χάγης 1993 για τις Διακρατικές Υιοθεσίες. Μετά την επικύρωση το παιδί αποκτά αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια και μπορείτε πλέον να το δηλώσετε στο ληξιαρχείο, να βγάλει ελληνικό διαβατήριο κλπ.

Και μετά επιστρέφετε στην Ελλάδα, στην οικογένεια, στους φίλους σας με τη νέα σας οικογένεια, το ή τα παιδιά σας! Καλώς να ορίσουν λοιπόν.

338 σχόλια:

 1. Μαρίνα μπράβο, ίσως έχει νόημα να βάλουμε κάπως όλοι τις επαφές που έχουμε κάνει σε γιατρούς, ιδρύματα, για πιστοποιητικά κλπ ίσως και με κάποιο rating για ευκολία των υπολοίπων ή κάποια σχόλια. Το ίδιο και για την Αντις, γιατρούς που είδαμε, μέρη που μείναμε κλπ...Έλενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι σίγουρα, σας το έγραψα και στο μεηλ, θα βάλουμε καινούριες σελίδες, προσωπικά θα πρότεινα να πάνε κάτω από το "Απαραίτητες επαφές", ή το "Αν ξεκινάτε τώρα"

   Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμη πληροφόρηση Μαρίνα και βοοηθητική. Να προσθέσω ότι η Απόφαση Υιοθεσίας του Αιθιοπικού Δικαστηρίου πρέπει απαραίτητα να επικυρωθεί στο Ελληνικό Δικαστήριο, μια και η χώρα της Αιθιοπίας δεν έχει ακόμα κυρώσει τη Διεθνή Σύμβαση της Χάγης 1993 για τις Διακρατικές Υιοθεσίες.
   Επίσης, πριν την έκδοση της βίζας του παιδιού από την Ελληνική Πρεσβεία στην Αντις Αμπέμπα, χρειάζεται να υπάρχει ήδη ημερομηνία δικασίμου στην Ελλάδα για την επικύρωση.

   Τέλος, ως προς τα Πιστοποιητικά: οι ιατρικές εξετάσεις έχουν ισχύ 6 μηνών, το δε Ποινικό Μητρώο 3 μηνών.
   Η Κοινωνική Έρευνα διαρκεί 6 μήνες και συνίσταται σε ατομικές και κοινές συνεδρίες με τους υποψήφιους θετούς γονείς.
   Εκθέσεις Παρακολούθησης μετά την Υιοθεσία γίνονται στους 3 μήνες μετά την άφιξη του παιδιού, στους 6 μήνες και μετά κάθε χρόνο. Στέλνονται από τη Κοινωνική Υπηρεσία στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αιθιοπία, η οποία ακολούθως, επισήμως τις διαβιβάζει στο Υπουργείο Γυναικείων Υποθέσεων και Νεότητας της Αιθιοπίας, το οποίο είναι η Κεντρική Αρχή της χώρας για τις Υιοθεσίες.
   Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε τόσο το Προξενείο της Αιθιοπίας στην Αθήνα, όσο και την Ελληνική Πρεσβεία στην Αιθιοπία για την καλή τους συνεργασία, κατανόηση και βοήθεια στις θετές μας οικογένειες.

   Διαγραφή
  3. ευχαριστούμε για τις διευκρινίσεις/υπενθυμίσεις, τα πρόσθεσα και στο κυρίως κείμενο

   Διαγραφή
  4. Με πρωτοβουλία της Μαρίνας έχουμε νέο σημείο συνάντησης. Αναβαθμιστήκαμε. Έχω μια ένσταση σχετικά με το χρόνο ισχύος των πιστοποιητικών. Έχω την εντύπωση πως επειδή τα έγγραφα στέλνονται στην Αιθιοπία ισχύει ο νόμος ισχύος ο δικός τους που είναι 1 έτος. Κάντε μια ερώτηση στην πρεσβεία.

   Διαγραφή
  5. ναι κι εμένα ο tsegaye για ένα χρόνο μουχε πει τότε τουλάχιστον για τα ιατρικά πιστοποιητικά. Δεν ξέρω μήπως έχει αλλάξει αυτό

   Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  7. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή (WhatsApp: +447903159998) για να λάβετε το δάνειό σας.

   Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

   Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

   ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
   - Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
   - Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
   - Δάνειο από 1000 έως 20 εκατομμύρια ευρώ
   - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
   - επιδοτούμενο επιτόκιο 3%
   - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
   - Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

   Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
   Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
   WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
   Κάντε αίτηση για δανεισμό τώρα.

   Διαγραφή
  8. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

   Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

   Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
   - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
   - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
   - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
   - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
   - Ετήσιο επιτόκιο 3%
   - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
   -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

   Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

   Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
   Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
   WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

   Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

   Διαγραφή
 2. Αν ξεκινάτε τώρα, ή είστε στην μέση της διαδικασίας όπως εμείς, να ξέρετε ότι υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι που βοηθούν για να γίνει η διαδικασία όσο το δυνατό πιο εύκολη και ανθρώπινη.
  Ευχαριστούμε πολύ την Μαρίνα για το ιστολόγιο αλλά και από όσο έχουμε καταλάβει έχει ανοίξει πολλές διαδικασίες, όπως και όλους τους άλλους γονείς πριν από εμάς και που μας βοηθήσανε με την εμπειρία τους.
  Ευχαριστούμε πολύ το Προξενίο της Αιθιοπίας που σαν πραγματικός ζωντανός οργανισμός κοιτάει με ευαισθησία το θέμας μας και βοηθάει όπου χρειάζεται.
  Θα θέλαμε πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την Κα. Κοντογιάννη και την Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία που έχει κάνει όλο μας το ταξίδι τόσο φιλικό και όμορφο σε σημείο που νιώθεις ότι έχεις γίνει και καλύτερος άνθρωπος. Τα home studies είναι μία όμορφη αναδρομή στο παρελθόν και συνειδητοποίηση του λόγου για τον οποίο βρίσκεσαι εκεί.
  Για όσους ξεκινάνε από τώρα, μην φοβάστε τίποτα γιατί έχετε αγάπη μέσα σας και θα συναντήσετε ανθρώπους που θα νιώσετε το ίδιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Kαλησπερα σε ολους και απο εμενα. Μαρινα η πρωτοβουλια σου να κανεις το πρωτο βημα για τη δημιουργια αυτου το blog ειναι πολυ σημαντική. Δεν θα σας δωσω στοιχεια για τη διαδικασια της υιοθεσιας της Μαργαριτας μου γιατι ισως σας μπερδεψω. Ειναι τελειως διαφορετικη και σιγουρα ποιο πολυπλοκη. Ξεκινησα Μαιο 2008 και ηρθα στην Ελλαδα με το παιδι μου Ιουλιο 2010. Το home study μου εγινε απο την Νομαρχια Ανατολικης Αττικης οπου ανηκω. Θελω ομως να σας δωσω τα στοιχεια μιας δικηγορου που ανελαβε τα δικαστικα αλλα και την επαφη με το ορφανοτροφειο. Λεγεται Rahel Allemayehu 0ffice 00251115527060 & mob 002519111206075. Εκεινη με συστησε στο Bethazata Children Home Association με τους οποιους τελικα συνεργαστηκα. Εκείνη ανελαβε εκτος τα νομικα θεματα να κανει στο παιδι και τις βασικες εξετασεις. Ταξίδεψα 2 φορες στην Αιθιοπια διοτι την πρωτη φορα υπηρχε καθυστερηση με καποια εγγραφα του παιδιου και αναβληθηκε το δικαστηριο. Πριν απο την επισκεψη μου ειχαν συστησει 2 παιδακια τα οποια ομως τελικα δεν ειχαν καθαρα χαρτια και αυτο ειναι το ποιο συχνο προβλημα. Χρειαζεται επιμονη, υπομονη και πολυ κουραγιο. Εγω ταξιδεψα μονη μου και εμεινα στο Hilton οπου και εκει ετρωγα. Ολες τις αλλες ωρες τις περνουσα στο Bethazatta με τα παιδια. Επαθα μια ασχημη γαστερντεριτιδα με πολυ ψηλο πυρετο και χρησιμοποιησα γιατρο που μου εστειλαν απο την reception. Καλο ειναι αν εχετε μαζι σας ολα τα φαρμακα που πιθανως να χρειαστουν. Οι Αιθιοπες ειναι υπεροχοι ανθρωποι ευγενικοι, αξιοπρεπεις, με πολυ καλωσυνη. Εχουν πολυ αργους ρυθμους και δεν τους αλλαζουν με τιποτα. Το μεσημερι ολοι διακοπτουν για φαγητο για 2 ωρες. Γενικα στις δημοσιες υπηρεσιες δεν ειναι εξυπηρετικοικοι εχουν ενα δικο τους τροπο σκεψης τελειως διαφορετικο απο τον Δυτικο. Δεν αισθανεσαι απειλη να περπατας μονος σου στον δρομο τουλαχιστον στις γειτονιες που βρεθηκα εγω. Υπαρχει και ενα πολυ καλο Ελληνικο σουπερ μαρκετ στην περιοχη Bole το οποιο και επισκεφθηκα. Αξιζει μια βολτα στην τοπικη αγορα τροφιμων τους Mercato ή καπως ετσι.Τα ταξι θελουν προσοχη και θα πρεπει να συμφωνειτε απο πριν το ποσο της διαδρομης. Η πρωτη επαφη μου με την Addis ηταν λιγο σοκαριστικη. Ισως επειδη ειμουν και μονη μου και δεν ειχα ταξιδεψει ξανα στην Αφορικη. Τη δευτερη φορα ενοιωθα πολυ καλυτερα πλεον εξοικειωμενη με την πολη και τους κατοικους της. Σκεφτομαι σε μερικα χρονια να ταξιδεψω και παλι για να γνωρισει η Μαργαροτα μου την χωρα αυτη. Θα ηθελα πολυ να εχουν επαφη τα παιδια μας και να κρατουν επαφη με τη χωρα τους τα ήθη έθιμα και τη γλωσσα. Ειμαι στη διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ισχύει οτι για να υιοθετήσεις πρέπει να εισαι 5 χρόνια παντρεμένος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα για την αιθιοπία ή γενικά; Θα πρέπει να δεις τι προβλέπεται στη νομοθεσία των χωρών που σε ενδιαφέρουν. Προσωπικά είμαι μονογονεική και δεν είχα κανέν απρόβλημα γιατί προβλέπεται τόσο από την Ελληνική όσο ακι από την Αιθιοπική νομοθεσία. Μπορει να ξέρει η κα Κοντογιάννη από τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία ή ο Δημήτρης από τους θετούς γονείς που είναι και δικηγόρος. Αν σε ενδιαφέρει για την Ελλάδα ΄θα πρέπει να απευθυνθείς στο Μητέρα να δεις τι προβλέπεται http://www.kvmhtera.gr/

   Διαγραφή
  2. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση Το CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
     Απαιτούνται πληροφορίες.
   Το όνομα σου...
   Επίθετο...
   ΦΥΛΟ..
   ΗΛΙΚΙΑ...
   Χώρα......
   ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
   ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
   Ποσό δανείου που απαιτείται ....
   Διάρκεια δανείου ....
   Αριθμός κινητού....
   Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504

   Διαγραφή
 5. Διάβασα στο αντίστοιχο site της Διεθνής Υπηρεσίας της Αγγλίας ότι η Αιθιοπία προυποθέτει για παντρεμένο ζευγάρι να έχουν συμπληρώσει 5 χρόνια γάμου.
  Επίσης, δε ξέρω βέβαια αν είναι αλήθεια, δυσφημούν την υιοθεσία από την Αιθιοπία λόγω ότι υπάρχουν κυκλώματα και οι γονείς των παιδιών ζητούν μετέπειτα συνεχώς χρήματα. Είναι αλήθεια???
  Γιατί οι Αμερικανοί πληρώνουν για την υιοθεσία από την Αιθιοπία, γύρω στα 40.000 δολάρια. Πολλά ερωτήματα αλλά ευχαριστώ για την άμεση ανταποκρισή σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. για να το λέει φαντάζομαι ότι θα ισχύει αλλά΄εγώ για να είμαι τελείως σίγοθρη θα κοιτούσα και τον νόμο, είμαι σίγουρη ότι αν το googlaρεις θα το βρεις. Επίσης μπορεί να ξέρει ένας από τους δικηγόρους που ξέρουμε κάτω, δες τις χρήσιμες συνδέσεις και στειλε τους ένα μεηλ.
   Αυτό για τους γονείς δεν το έχω ακούσει, δεν έχει συμβει σίγουρα από όσοξέρω στους καμια δεκαριά γονείς που έχουμε ήδη υιοθετήσει. Απλά εμείς με 2 εξαιρέσεις δεν κάναμε ιδιωτική υιοθεσία (που φαντα΄ζομαι είναι η περιπτωση που αναφέρεις και κάνεις απευθείας συμφωνία με τον βιολογικό γονέα αλλά βρήκαμε τα παιδιά μας μέσω ορφανοτροφείου . άρα οι γονείς τους είτε δεν υπάρχουν είτε τα είχαν ήδη αφήσει στο ορφανοτροφείο. ¨οως και να έχει καθώς ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες αν υπάρχουν γονείς είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν ενώπιον δικαστή στο δικαστήριο τη συγκατάθεση τους για την υιοθεσία και να δηλώσουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν αυτή την απόφαση στο μέλλον. αυτό το απιτεί τόσο ο αιθιοπικός όσο και ο ελληνικός νόμος και έτσι προστατευονται οι θετοί γονείς. κι αυτό γίνεται πριν σου δώσει το ορφανοτροφείο το παιδί. Δεν γνωρίζω για κυκλώματα και για πιθανά παιχνίδια που παίζονται εκεί, οι γονείς που φτιάξαμε αυτό το blog ακολουθήσαμε τη νόμιμη οδό οπότε με αυτή είσαι εξασφαλισμένη.
   Τώρα για τα λεφτά να θυμάσαι ότι οι αμερικάνοι πάνε μέσω adoption agency που έχει στανταρ πληρωμή, παλιά είχα ακούσει για 20000 δολάρια αλλά μπορεί να έχει αλλάξει αυτό. όπως και να έχει στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια άρα δεν ισχύει. Προφανώς η υιοθεσία εμπεριέχει κάποια έξοδα. Αν προσλάβεις δικηγόρο θα πρέπει να τον πληρώσεις (αλλιώς πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κάποιον γνωστό κάτω να σε βοηθήσει επι τόπου, να καταθέτει τα έγγραφα, και να αναλάβει όλα τα διαδικαστικά), τα περισσότερα ορφανοτροφεία ζητάνε άμεσα ή έμμεσα κάποια δωρεά, αν σου κάνει το home study και τα follow up reports η ISS επίσης υπάρχει ένα αντίτιμο καθώς είναι ΜΚΟ (στην Περιφέρεια από όσο ξέρω είναι δωρεαν αλλά ίσως έχει μεγαλύτερη περίοδο αναμονής). όλα τα έγγραφα, οι εξερτάσεις κλπ μεταφράζονται στην Μεταφραστική Υπηρεσία του ΥΠΕΞ, και όλα χρειάζονται authentification αοπό το Προξενείο της Αιθιοπίας. Και φυσικά θα χρειαστεί να κάνεις τουλάχιστον δυο ταξίδια το ελάχιστο 15 ημερών το καθένα στην Αιθιοπία. Και φυσικά η απόφαση θα πρέπει να αναγνωριστεί από ελληνικό δικαστήριο οπότε θα χρειαστείς και εδώ δικηγόρο στη συνέχεια. Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς το ποσό γιατί εξαρτάται από πολλά αλλά νομίζω αν υπολογίσεις κάτι της τάξης των 5000-10000 ευρώ το σύνολο δεν ια πέσεις πολύ έξω. Ελπίζω νμα βοήθησα

   Διαγραφή
  2. Το κόστος επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες αλλά σε γενικές γραμμές κυμαίνεται από 10-15,000 θεωρώ.
   Έλενα

   Διαγραφή
 6. επικοινωνησα με την πρεσβεια της Αιθιοπίας στην Αθήνα και τελικά μου είπαν ότι πρέπει να υπάρχει δυο (2) ετών γάμος για να κάνεις αίτηση.
  Ενημέρωσα κ΄την κα Κοντογιάννη...
  Όλες οιπροετοιμασίες τελικά άκαρπες.. ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κρίμα. Καλή επιτυχία με όποιο δρόμο ακολουθήσετε κι ελπίζω σύντομα να βρείτε και το δικό σας παιδάκι. Όπως και ναχει η επιλογή της υιοθεσίας θέλει υπομονή και επιμονή. Είναι μια διαδικασία που το λιγότερο θα χρειαστείτε 1-2 χρόνια για να την ολοκληρώσετε.

   Διαγραφή
  2. Lilian να ξαναεπικοινωνήσεις με το προξενείο της Αιθιοπίας γιατι εμάς ο δικηγόρος στην Αιθιοπία μας είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και έχουμε ενημερώσει μετα απο αυτό και το προξενείο

   Διαγραφή
 7. Μου φαίνεται λίγο κουλό να επιτρέπουν υιοθεσία μονογονεική και από την άλλη να ζητούν κατ'ελάχιστο 2 έτη γάμου.....
  Όχι ότι το αμφισβητώ....
  Έλενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πολλά μπράβο και ευχαριστώ για τη δημιουργία αυτού του blog. Είναι πολύ ωραίο στο δρόμο αυτό να συναντάς ανθρώπους που ενδιαφέρονται να σου δώσουν καθοδήγηση και βοήθεια. Ξεκινάω διάβασμα λοιπόν! Εμείς με το άντρα μου μένουμε στην Κύπρο τα τελευταία 2 χρόνια και έχουμε εγκριθεί για υιοθεσία από τις Υπηρεσίες Ευημερίας εδώ και έχουμε μαζέψει όλα τα χαρτιά, γιατί ήμασταν έτοιμοι να τα στείλουμε στην Κολομβία. Παρόλα αυτά ναυάγησε η διαδικασία με τη Κολομβία και τώρα χάρηκα πολύ και πήρα κουράγιο που βρέθηκα σε αυτό το blog. Και πάλι ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είμαι από Κύπρο και γω και θέλω να προχωρήσω σε υιοθεσία από Αφρική έχω τρομάξει με τις διαδικασίες που βλέπω ότι πρέπει να γίνουν και δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει από Κύπρο. Και γω έχω εγκριθεί από γραφείο ευημερία ως κατάλληλη, αν έχεις ξεκινήσει την διαδικασία θα ήθελα καποιες πληροφορίες πως πρέπει να προχωρήσω

   Διαγραφή
 9. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Kαλησπερα και απο μενα χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας.Οχρονος της διαδικασιας ολοκληρης με το παιδακι σου στο σπιτι ποιος ειναι?ποσο δυσκολο ειναι αν ταγγλικα μας ειναι μετρια γνωριζω γαλλικα καλυτερα?αχ μου φαινονται λιγο βουνο αλλα θελουμε να το σκαρφαλωσουμε μεχρι που παει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Ο χρόνος της διαδικασίας προφανώς κυμαίνερται και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (το πόσο γρήγορα θα συγκεντρώσετε εσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά το ποιά υπηρεσία θα σας κάνει την κοινωνική έρευνα και πόσο φόρτο εργασίας έχει τη δεδομένη στιγμή- η έρευνα παίρνει περίπου 6 μήνες αλλά το πότε ξεκινάει παίζει- και φυσικά πόσο ευκολα θα βρεθεί το δικό σας παιδί κια αν θα έχει συγκεντρωμένο όλο τον δικό του φάκελο. υπήρξαν περιπτώσεις που το παιδί βρεθηκε αμέσως και 6 μήνες μετά ακόμα περιμένουν να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα δικά τυ πιστοποιητικά για να οριστει η δικάσιμος. Γενικά νομίζω αν υπολογίζετε ενάμιση με δυο χρόνια δε θα πέσετε πολύ εξω. Θέλει κουράγιο σίγουρα αλλά είπαμε, είνια ένα ταξίδι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο δικηγόρος στην Αιθιοπία αναλαμβάνει να βρει το παιδάκι ή πρέπει ο γονέας? Είναι απαραίτητη η επίσκεψη σε ορφανοτροφείο? Πόσα χρήματα δωρεά ζητάνε τα ορφανοτροφεία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. απο οτι γνωριζω απο την κυρια Κοντογιαννη μετατην κοιννικη ερευνα γινεται το matching και σε συνεργασια με τον δικηγορο επιλεγεται το παιδακι. Ειναι απαραιτητη η επισκεψη στο ορφανοτροφειο για να γνωρισουν οι θετοι γονεις το παιδι τους και η δωρεα ειναι 3.000-3500 ευρω. ελπιζω να βοηθησα.

   Διαγραφή
  2. Καλημέρα κι από εμένα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Το matching γίνεται από τα ορφανοτροφεία λαμβάνοντας υπόψιν φυσικά και το τι προτεινει η κοινωνική ερευνα. Κάποιοι δικηγόροι όπως ο κος Alemu (δειτε στις χρήσιμες επαφές) που γνωρίζουν adoption agencies και ορφανοτροφεία μπορούν να σας κάνουν οι ίδιοι το matching η έστω να σας προτείνουν κάποια παιδάκια. Άλλοι όπως ο tsegaye που ειχα εγώ δρουν απλά ως δικηγόροι και τα ορφανοτροφεία τα βρίσκετε οι ίδιοι και αυτά σας κάνουν το matching. Το ποσό που αναφέρει η κα Αρκουλή είναι αρκετά ρεαλιστικό, γενικά υπάρχουν μικρές διαφορες από ορφανοτροφείο σε ορφανοτροφείο, παλιοτερα τα πραγματα ηταν πιο χαλαρά για να επιλέξουν οι γονείς πάνω κάτω το υψος της δωρεας που ήθελαν να κάνουν. Παλιότερα μάλιστα πολλοί γονείς συνεισφέραν και με εθελοντική προσφορά, αλλά αυτό και πάλι εξαρτάται από το ορφανοτροφείο. Φυσικά είναι απαραίτητο να πάτε οι ίδιοι στο ορφανοτροφείο γαι να γνωρίσετε το παιδί με το οποίο σας εχουν κάνει matching. Και ειναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Επειδή εγώ κλεινω ηδη 3 χρόνια "μανούλα" όπως με λέει ο γιος μου και μάλλον εχω απομακρυνθει λίγο από τη διαδικασία θα προτεινα να επικοινωνήσετε με την Μάρα ή τη Λίλιαν που απέκτησαν τα παιδάκια τους πριν λίγους μήνες. Καλή αρχή στο ταξίδι σας.

   Διαγραφή
 13. Καλημερα!ειμαστε φρεσκοι υποψηφιοι γονεις στα μισα της διαδικασιας και μας φαινεται ακομα γολγοθας. ρουφαω ολα οσα γραφετε και οπιαδηποτε πληροφορια μου ειναι χρησιμη. Να χαιρεστε τα παιδακια σας και να τα απολαμβανετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. πολλα συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε!!!! εχω δυο παιδια όμως θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σας!!! δυστυχώς αυτή την στιγμή τα χρήματα που χρειάζεται η όλη διαδικασία είναι πολλά !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πολύ χαίρομαι που σας βρήκα! Πραγματικά εύχομαι να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να χαρούμε κι εμείς έτσι κάποια στιγμή σύντομα! Η σκέψη της υιοθεσίας από Αιθιοπία ήταν κάτι που το θεωρούσα απελπιστικά δύσκολο, όμως με αυτά που διαβάσαμε μας δώσατε κουράγιο! Ιωάννα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Καλησπέρα σε όλους!!
  Μόλις ξεκινήσαμε με τη γυναίκα μου τη διαδικασία.Στείλαμε επιστολή και αίτηση στο προξενείο της Αιθιοπίας στην Αθήνα και βρεθήκαμε με την αρμόδια υπηρεσία για τη Βόρεια Ελλάδα.Μαζεύουμε δικαιολογητικά (βασικά εξετάσεις ιατρικές που είναι το χρονοβόρο της υπόθεσης).Αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει στο εξής:
  Βλέπω ότι υπάρχει μια λίστα με δικηγόρους και ιδρύματα.Φαντάζομαι αυτοί αφορούν λύσεις δοκιμασμένες.Το λέω γιατί για όλους είναι δύσκολο να εμπιστεφτούμε κάποιον τόσο μακριά χωρίς να τον γνωρίζουμε για ένα τέτοιο θέμα και με ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας βοηθήσει.
  Επίσης ένα άλλο θέμα που ανέκυψε στην πορεία είναι αυτό της δωρεάς στα ιδρύματα. Μπορεί κάποιος να μας πει για τι ποσό ακριβώς μιλάμε, γιατί από αυτά που μας είπαν στην υπηρεσία, μας φόβησαν λίγο.
  Να στε όλοι καλά,να χαίρεστε τα παιδάκια σας.
  Σας ευχαριστούμε και μόνο που μας κάνατε να πλησιάσουμε πιο κοντά στο όνειρο μας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Επίσης αν κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει και με μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία, ας μας δώσει κάποια στοιχεία.
  Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι εμείς έχουμε ετοιμάσει τα χαρτιά μας για να υιοθετήσουμε από Αιθιοπία και μένουμε Βόρεια Ελλάδα. Ίσως επικοινωνία μεταξύ μας να ήταν εποικοδομητική. Θερμές ευχαριστίες σε όλους σας που δεν κρατάτε όσα ξέρετε για τους εαυτούς σας.

   Διαγραφή
 18. Καλη αρχη λοιπον, ελπιζω ολα να πανε καλα και συντομα να εχετε ο παιδακι σας Μαζι σας.
  η αληθεια ειναι ουι εγω εκλεισα 4 χρονια που εχω τον στεφανακο μου ολοδικο μου κι ετσι οι δικες μου πληροφριες ειναι λιγο παλιες. Ευχαριστως αν θελτε στειλτε μου ενα μεηλ στο mamategegn@gmail.com να τα πουμε εκτενεστερα. Προσωπικα ειχα χρησκμοποιησει τον tsegaye με τον οποιο εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Οι ιο προσφατοι απο οσο ξερω χρησιμοποιουν τον alemu. Τα ποσα τγς δωρεας στην δικη μου εποχη ηταν αποφαση των γονεων τωρα απο οτι εχω καταλαβει ειναι fixed αναλογα με το ορφανοτροφειο αλλα για αυτο ολως και για πιο εικαιροποιημενεςπληροφοριες καλο θα ηταν να μιλησετε με καποιον απο τους φιλους μας που εγιναν πιο προσφατα γονες. Μιληστε με την κα κοντογιαννη να σας δωσει καποια ονοματα και στοιχεια για γονεις που υιοθετησαν μεσα στο 2014,15

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα σε όλους!!
   Επειδή για την ώρα δε συνεργαζόμαστε με τη Διεθνή κοινωνική υπηρεσία αλλά με την αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας μας, δεν έχουμε επαφές από την κυρία Κοντογιάννη και δεν ξέρω αν μπορούμε να ζητήσουμε. Μπορεί κάποιος που έγινε πιο πρόσφατα γονέας να μας βοηθήσει με τα θέματα του κόστους και του χρόνου, γιατί από την υπηρεσία της περιφέρειας μας φόβησαν λίγο, ότι έχουν αλλάξει πολλά στα ποσά που ζητούσαν δικηγόροι και ορφανοτροφεία και ότι έχουν ανέβει όλα κατά πολύ.
   Ευχαριστώ πολύ

   Διαγραφή
 19. Καλησπέρα!
  Διαβάζω με ενδιαφέρον τη σελίδα σας, με ενδιαφέρει και εμένα η υιοθεσία από ΑΙθιοπία και σκέφτομαι να ξεκινήσω άμεσα τη διαδικασία.
  Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση Το CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
     Απαιτούνται πληροφορίες.
   Το όνομα σου...
   Επίθετο...
   ΦΥΛΟ..
   ΗΛΙΚΙΑ...
   Χώρα......
   ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
   ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
   Ποσό δανείου που απαιτείται ....
   Διάρκεια δανείου ....
   Αριθμός κινητού....
   Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504

   Διαγραφή
 20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλη αρχη λοιπον. Εγω πια ειμαι απο τους παλιους και δεν μπορω να βοηθησω σε αυτα που ρωτατε. Μιληστε ισως με αντρεα και βαντα που εχουν υιοθετησει πιο προσφατα η μιληστε με την κα κοντογιαννη απο τη διεθνη κοινωνικη υπηρεσια.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
 21. Καλησπέρα σε όλους τους γονείς και τους μελλοντικούς γονείς! Ολοκληρώσαμε την κοινωνική έρευνα και θέλω και μέσα από το blog σας να ευχαριστήσω την κυρία Κοντογιάννη για την πολύτιμη βοήθειά της, για τη γλυκιά προσέγγιση και την ακούραστη προσπάθειά της. Εμείς είμαστε στο στάδιο της πρώτης επικοινωνίας με τον δικηγόρο αφού μεταφράσαμε τα έγγραφά μας.
  Εύχομαι σε όλους να είστε γεροί εσείς και τα παιδιά σας και όσοι είστε ακόμη στο δρόμο όπως κι εμείς, υπομονή, ελπίδα και αγάπη!!!!
  Εύχομαι επίσης να σας γνωρίσουμε όλους από κοντά μια μέρα, όταν θα κρατάμε κι εμείς στην αγκαλιά μας το παιδάκι μας...
  Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο να σας ρωτήσω διάφορα καθότι είστε πιο πρόσφατοι από άλλους στη διαδικασία? Ενδιαφερόμαστε κι εμείς πολύ (μόλις ξεκινήσαμε τη διαδικασία) η αλλιώς το email μου είναι to.nina.or.not.to.nina@gmail.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

   Διαγραφή
 22. Καλησπέρα σε όλους !
  Θα ήθελα να επικοινωνήσω με γονείς που έχουν υιοθετήσει πρόσφατα ή με γονείς που έχουν κάνει το Matching για να με βοηθήσουν σε λεπτομερειες και διαδικαστικά. Είμαστε στη φάση που έχει τελειώσει η αξιολόγηση και θα ετοιμαστει ο φάκελος μας για να σταλεί στην Αιθιοπία !
  Ευχαριστώ !
  Καλό βράδυ σε όλους !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άμα θέλεις στείλε το μειλ σου για να σου στείλουμε και να μας ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Περιμένουμε να γίνει το δικαστήριό μας....

   Διαγραφή
  2. θα μπορούσα να επικοινωνήσω κι εγώ μαζί σας για λίγες ερωτήσεις; μπορείτε να μου δώσετε το μειλ σας και μέσω αυτού το τηλέφωνό σας;

   Διαγραφή
  3. Κ εμεις ειμαστε εδω για ο,τι χρειαστειτε..

   Διαγραφή
  4. To mail μου είναι:
   natassa.kalliora@gmail.com
   Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας !

   Διαγραφή
  5. Maria και Athanasios Kaisas θα μπορούσα να έρθω κι εγώ σε επικοινωνία μαζί σας για πληροφορίες? Ξεκινήσαμε τη διαδικασία μόλις και προσπαθούμε να μάθουμε τις πιο πρόσφατες διαδικασίες :) ευχαριστω εκ των προτέρων (αν βολεύει επίσης το email μου είναι to.nina.or.not.to.nina@gmail.com

   Διαγραφή
 23. Kαλησπέρα σας,
  Μηπως μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει κατα πόσο είναι εφικτό να γίνει υιοθεσία μέσω Κύπρου?(Είμαι κάτοικος Κύπρου) Και αν μπορω να επικοινωνήσω με κάποιους απο Κύπρο? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την κατάλληλη βοήθεια-ενημέρωση απο εδω.
  Ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους όσους τολμησαν και καταφεραν να γίνουν μία ομορφη οικογένεια. Σας ευχομαι υγεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι νομοθεσια υπάρχει για τις διακρατικές υιοθεσίες στην κύπρο. θα πρεπει να ρωτήσετε το υπουργείο υγείας η προνοιας για να μαθετε ποιος φορεας χειρίζεται τις διακρατικές υιοθεσίες εκει. Εισαστε απλά κάτοικος κύπρου η έχετε και κυπριακή υπηκοότητα. Στην πρώτη περιπτωση υποθετω αν εχετε ελληνική υπηκοοτητα θα ισχύει ότι ισχύει ακι για εμάς απλώς θα πρεπει να βρεθει κάποιος φορέας στην κύπρο να κάνει αντι των δικών μας κοινωνικών υπηρεσιών την κοινωνική έρευνα.

   Διαγραφή
 24. Πρως ενημέρωση όλων, υπάρχει μία πολιτική αναταραχή στην περιοχή της Ορόμια από τα τέλη του 2015 και αυτό έχει ως επακόλουθο την καθυστέρηση των διαδικαστικών (γραφειοκρατεία) αν τα παιδιά είναι από αυτήν την περιοχή.Η Ορόμια είναι η μεγαλύτερη επαρχία της Αιθιοπίας με πληθυσμό κοντά στα 30 εκ. και περιβάλλει την Αντις Αμπέμπα.Πολλά από τα παιδιά που είναι προς υιοθεσία είναι από την Ορόμια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Καλησπέρα σε όλους.
  Είμαι αποφασισμένη να αρχίσω την διαδικασία και αύριο θα καλέσω την κ. κοντογιάννη για συνάντηση.
  Επειδή ωστόσο διαβάζοντας τα σχόλιά σας, αγχώθηκα πολύ με το θέμα της υιοθεσίας από μονογονεϊκή οικογένεια, μπορείτε να με ενημερώσετε ως προς αυτό και μόνο το θέμα? Τα λοιπά τα έχω κατανοήσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει πια καποιος λογος ανησυχιας το θεμα εχει λυθει αλλα θα σας ενημερωσει καλυτερα η κα κοντογιαννη

   Διαγραφή
  2. όλα καλά. έχω προχωρήσει κανονικά. ιατρικά κλπ ήδη μεταφρασμένα και τώρα διενεργείται η κουνωνική έρευνα για την καταλληλότητά μου ή μη. έχω επιλέξει δικηγόρο αλλά ακόμα δεν έχει σταλεί ο φάκελός μου. έχω μια απορία: μεταξύ του πρώτου ταξιδιού μου και του δεύτερου, οπόταν και θα γυρίσω με το παιδί, μεσολαβεί πολύς χρόνος? είναι πάνω από ένα μήνα?

   Διαγραφή
  3. Καλημέρα! Το διάστημα του πρώτου ταξιδιού με το δεύτερο (όπου και γίνεται το δικαστήριο) είναι πάνω από τρεις-τέσσερις μήνες δυστυχώς. Σε άλλες περιπτώσεις, που εκκρεμούν πολλά χαρτιά του παιδιού, μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο το διάστημα.

   Διαγραφή
 27. Καλησπέρα σε όλους, αποφασίσαμε με τον άνδρα μου να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για υιοθεσία από την Αιθιοπία και θα ήθελα να επικοινωνήσω με γονείς για περισσότερες πληροφορίες και απορίες. το mail μου είναι riaki13@hotmail.com Ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Γεια σας και σας ευχαριστώ για το υπέροχο blog σας..θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον που εχει πρόσφατη εμπειρία????? Για 2 ερωτήσεις που εχω σε σχέση με τα ορφανοτροφεία. Το μειλ μου ειναι alexhelena11@yahoo.gr ,10000 Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Καλησπέρα,κι εγώ ενδιαφέρομαι παιδιά για καθοδήγηση,πως να ξεκινήσω την όλη διαδικασία.Έχω δύο παιδάκια κι ενδιαφερόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από Αιθιοπία.Το e-mail μου είναι ds_hi1984@outlook.com.gr
  θα χαρώ πολύ αν κάποιος επικοινωνήσει μαζί μου κ εκεί μπορώ να δώσω κ τηλέφωνα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Λυπάμαι αλλα εγω πλέον ειμαι από τους παλιους κια δεν μπορώ να σας καθοδηγησω για το τι συμβαινει τώρα. Αν δεν επικοινωνήσει κάποιος άλλος μαζι δοκιμάστε να μιλήσετε με την κα Κοντογιάννη που σίγουρα θα μπορει να σας δώσει κάποια στοιχεια από ανθρώπους που εγιναν πρόσφατα γονεις. Καλή αρχή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Χαίρεται. Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους αυτό για ένα ή περισσότερα παιδάκια από την Αιθιοπία. Εμείς τώρα ξεκινάμε την έρευνα και όποιος έχει τη διάθεση να βοηθήσει σαν πιο ''παλιός'' είναι ευχαρίστησή μας. Το email είναι hkatezei80@gmail.com και του συζύγου μου byiako78@gmail.com. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. καλησπέρα σε όλους. επειδή ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω τη διαδικασία υιοθεσίας, μπορείτε να μου πειτε αν πρεπει πρωτα να απευθυνθω στην πρεσβεια ή στην κυρία Κοντογιάννη?ευχαριστώ εκ των προτερων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μίλησα με την κυρία Κοντογιάννη πρώτα γενικά για την διαδικασία. μου έδωσε λίστα με όλα τα έγγραφα. Επισήμως, όλα ξεκινούν με την αίτηση στην πρεσβεία, θεωρώ όμως ότι χωρίς την προηγούμενη επαφή μου με την κ. Κοντογιάννη, θα είχα μπερδευτεί

   Διαγραφή
  2. σας ευχαριστώ πολύ! ευχομαι γρηγορα να πανε ολα καλα!

   Διαγραφή
 33. Το ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του,τώρα ξεκινά το ποιό δύσκολο.Σήμερα το βράδυ επιστρέφουμε στην Ελλάδα με τα παιδιά μας.Μετά από αρκετή ταλαιπωρία εδώ στην Αιθιοπία λόγω γραφειοκρατίας τα καταφέραμε.ξαφνικά οι αιθιοπες άλλαξαν την διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού γέννησης και επειδή είμασταν τα πρώτα ζευγάρια που έπεσαν σε αυτή την αλλαγή μας ταλαιπώρησαν.Είμαστε στην Αντις 16 μέρες...Και να ξέρετε πως η ελληνική πρεσβεία έχει σταματήσει από 12/8 την έκδοση βίζας για τους αιθιοπες,άγνωστο για πόσο καιρό.ελπίζω πως τον Οκτώβρη που είναι οι επόμενες δικάσιμος για τα ζευγάρια που περιμένουν το αιθιοπικο Δικαστήριο να έχει αλλάξει η κατάσταση.Έχω την αίσθηση πως σιγά σιγά τα πράγματα δυσκολεύουν εδώ,μακάρι να κάνω λάθος.Καλό κουράγιο σε όσους περιμένουν και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όλη αυτή η ταλαιπωρία αξίζει και με το παραπάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα. Θα μπορούσα παρακαλώ να ζητήσω το email σας ή να μου γράψετε εσείς στο to.nina.or.not.to.nina@gmail.com προκειμένου να σας ρωτήσουμε διάφορα πράγματα μιας και ξεκινήσαμε μόλις τη διαδικασία και θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς αν έχετε χρόνο να μιλήσουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

   Διαγραφή
 34. Καλησπέρα σε όλους, ετοιμάζουμε σύντομα με την σύζυγό μου το πρωτο ταξίδι στην Αιθιοπία, θα χαρουμε Πολύ αν κάποιος επικοινωνήσει μαζί μας για κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Το e-mail mas einai patrasdionisis@hotmail.com Ευχαριστώ Πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Καλησπέρα σε όλους. Θα θέλαμε να μας βοηθήσετε σε σχέση με κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με την υιοθεσία παιδιού από την Αιθιοπία. Διαβάσαμε το blog σας και θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή με την κα. Κοντογιάννη. Πως μπορεί να υπάρξει επικοινωνία? Το e-mail μας είναι: dbasoglou@yahoo.gr. ευχαριστούμε πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα και καλή αρχη. ¨ολα τα στοιχεια τα δίνουμε στη σελίδα χρήσιμες επαφές. από εκει και πέρα μπορειτε να απευθυνθείτε σε κάποιον απο τους γονεις που υιοθετησαν πιο προσφατα (εγω πάνε πεντεμιση χρόνια τώρα) για να σας κατευθύνει.

   Διαγραφή
 36. Καλημέρα. Ξεκινάμε τη δημιουργία του φακέλου και θα θέλαμε πολύ να έρθουμε σε επικοινωνία με γονείς που έκαναν πρόσφατα ή είναι ακόμη στη διαδικασία για να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε :) to.nina.or.not.to.nina@gmail.com. Ευχαριστούμε πολύ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Αλλο ενα ζευγάρι με μεγάλη λαχτάρα να υιοθετήσει παιδάκι/α, πριν ακομα ξεκινήσει τον αγώνα της διαδικασίας, ειναι γεμάτο απορίες..
  Αιτήσεις μπορούμε να κάνουμε σε παραπάνω απο μια χώρες για διακρατική υιοθεσία, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουμε πιο σύντομα σε μια απο αυτές;
  Πριν ακομα επικοινωνήσουμε με την Κα Κοντογιαννη ή οποιονδήποτε αλλο αρμόδιο φορέα για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, θα ήταν χρήσιμο να βρίσκαμε έναν δικηγόρο στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε αυτα τα θέματα, για να μας καθοδηγήσει; Ή δε κρίνεται απαραίτητο;
  Τέλος, το γεγονός οτι ασχολούμαστε με τον κλάδο των τουριστικών και η ζωή μας χωρίζεται κάποιους μήνες στην Αθηνα και κάποιους μήνες σε νησι, θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο για τους κοινωνικούς λειτουργούς;
  Σας ευχαριστουμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Με πίκρα θα το πω αλλά να ξέρετε πως η ελληνική πρεσβεία (βλέπε και ελληνικό κράτος) στην Αντίς αντί να είναι μαζί μας σε αυτή την διαδικασία,είναι απέναντι μας.Όλο προβλήματα δημιουργουνται.Να το ξέρετε αυτό όσοι είστε στην διαδικασία και περιμένετε την ευλογημένη ώρα που θα πάτε να πάρετε τα παιδιά σας γιατί το "Όπου και να πάω η Ελλάδα με πληγώνει" ισχύει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα, επειδή είμαστε στην φάση που ολοκληρώθηκε ο φάκελός μας και άμεσα θα σταλεί στην Αιθιοπία μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε τι εννοείτε για να ξέρουμε τι να προσέξουμε;

   Διαγραφή
  2. Τι να προσέξετε...Όσον αφορά το Αιθιοπικό κράτος θα ξεμπερδέψετε με το που θα γίνει το δικαστήριο.Τα προβληματα αρχιζουν μετά με την ελληνικη πρεσβεια.Είχαν σταματήσει να δεινουν visa και δεν θεωρουν τα εγραφα που θα συγκεντρώσετε για το ελληνικό δικαστηριο.Για αυτό έγραψα οτι οπου και να πας η Ελλαδα σε πληγώνει

   Διαγραφή
  3. Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με σε κάτι... ο φάκελος μας θα πάει την Δευτέρα για μετάφραση, και μετά για τις απαραίτητες επικυρώσεις στο Προξενείο της Αιθιοπίας. Μετά πως προχωράμε, τον στέλνει υπηρεσιακά η Περιφέρεια στο Υπουργείο στην Αιθιοπία ή τον στέλνουμε στον δικηγόρο;

   Διαγραφή
 40. καλησπέρα θα μπορούσα να υιοθετήσω ένα παιδάκι χωρίς να είμαι παντρεμένη ή χωρίς να έχω σύντροφο? Αν ναι είναι δυσκολότερες οι διαδικασίες? ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
 43. Καλησπέρα και απο εμένα, ονομάζομαι Κωνσταντίνα και εχουμε στείλει τα χαρτιά μας στο δικηγόρο στην Αιθιοπία. Αυτό το διάστημα μας ενημέρωσε με mail πως έχει πλοκαριστούν οι διαδικασίε και έχουν κολήσει τα πράγματα.....μήπως κανένας σας εχει κάποια παραπάνω πληροφορία? Και αν κάποιος γονέας ξέρει καινούργια στοιχεία για την κατάσταση....ευχαριστω και περιμένω με αγωνία νέα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Καλημέρα και απο εμένα. Ειμαστε κ εμεις στην ίδια κατάσταση, με τα χαρτιά μας να έχουν φύγει από τον Μάρτιο για Αιθιοπία.
  Η κατάσταση έχει ως εξής. Επίσημα δεν ξέρουμε γιατί έχουν μπλοκαριστεί οι διαδικασίες. Ο κ. Αλεμού μας ενημέρωσε πως έχει ξανασυβεί στο παρελθόν και είναι καθαρά διοικητικό το θέμα απο το Ministry of Wommen's Affairs.
  Eπίσης η κα. Κοντογιάννη απο ΔΚΥ μας ενημέρωσε μόλις χθες πως γίνονται κινήσεις σε διπλωματικό επίπεδο από την Πρόξενο της Ελλάδας κα. Αρμενάκη για να λυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν.
  Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλέσετε και στο Προξενείο και να μιλήσετε με την Κατερίνα.
  Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και σύντομα να κάνουμε όλοι μας το "ταξίδι/α" της ζωής μας.
  Σας χαιρετώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. γεια σας κ απο μενα.
  εμεις καναμε αιτηση υιοθεσιας απο αφρικη,απο την κυπρο κ δεν ξερουμε τιποτα για τις διαδιακασιες καθως δεν εχει κανει καποιος αλλος απο κυπρο κ επισης δεν υπαρχειπρεσβεια αιθιοπιας στο νησι,αλλα μας εκπροσωπει η Ρωμη!!
  περασαν 2 χρονια για να παρουμε εγκριση υιοθεσιας κ εχει 2 μηνες που περιμενουμε να σταλει το χαρτι της αιτησης μας για υιοθεσια απο αιθιοπια ,απο το ενα γραφειο στο αλλο κ δεν μας απαντα κ κανενας στα τηλεφωνα.
  μιλησαμε κ μεις με τον κυριο Αλεμου κ μας ειπε οτι παγωσαν οι υιοθεσιες απο Αιθιοπια.
  Αν παρολο που ειστε απο ελλαδα,μπορειτε να μας δωσετε οποιαδιποτε πληροφορια-βοηθεια,θα ειναι ανεκτημιτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Καλησπέρα! Με λένε Κατερινα και τώρα ξεκινάω μια έρευνα σ σχέση με την διακρατική υιοθεσία. Εχω ήδη κάνει προ διετίας αίτηση στο Μητέρα αλλά από ότι φανεται δεν έχω καμια ελπίδα...μιας και είμαι κι εγώ μονογονεική...Ηθελα να ρωτήσω: Στα περισσότερα site λέει πως για να ξεκινήσει κάποιος διαδικασίες για διακρατική υιοθεσία πρέπει να κανει μια αίτηση στην περιφέρεια που ανήκει. Εδώ γράφει πως καλό θα είναι πρώτα να επικοινωνήσει με την Διεθνή κοινωνική υπηρεσία και μετά με το προξενείο. Έκανα το δευτερο και η κα Κοντογιάννη ήταν πραγματικά πολύ ευγενική και βοηθητική. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα δύο? Πρέπει να κάνω και τα δύο? Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Χαιρετε κ παλι.
  Καποιο νεοτερο για το ποτε κ αν θα ανοιξουν οι υιοθεσιες ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. καλησπερα......2017 λοιπον...και ενδιαφερομαστε μπορει καποια μανουλα να μου γραψει ενα μειλ για περισσοτερη βοηθεια <3 ευχαριστωω :) να χαιρεστε τα παιδακια σας <3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Καλησπερα!κανενα νεοτερο για το παγωμα των υιοθεσιων υπαρχει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Γιατί λέτε για πάγωμα και άνοιγμα των υιοθεσιών έχει προκύψει κάτι που δεν ξέρουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Απ ότι διάβασα σε ξένες σελίδες η Αιθιοπία είναι πιθανό να απαγορέψει τις διακρατικές υιοθεσίες. Αναφέρουν ως λόγους την απομάκρυνση των παιδιών από την κουλτούρα της χώρας, την αδυναμία τους να συνδεθούν με τις ρίζες και βιολογικούς γονείς και συγγενείς τους. Προς το παρόν όλες οι διακρατικές υιοθεσίες έχουν παγώσει και ακόμα και για ως όσους ειχαν κάνει match με κάποιο παιδί, δεν είναι σίγουρο αν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, μόνο όσοι ήταν σε τελικό στάδιο της διαδικασίας θα μπορέσουν να υιοθετήσουν το παιδί και δεν θα ανοίξουν προς το παρόν νέα αιτήματα υιοθεσίας. Γενικά συμβουλεύουν τους γονείς να στραφούν προς άλλες χώρες αν δεν άρχισαν ακόμη τη διαδικασία γιατί δε ξέρουν πότε και αν θα επιλυθεί αυτό το ζήτημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Καλησπερα.
  Απ οτι με ενημερωσαν απο το τμημα διακρατικης υιοθεσιας στην κυπρο,εινσι πως προχωρησαν οι υιοθεσιες που ηταν στο τελικο σταδιο κ τιποτε αλλο κ μας ,μας προτειναν να αποταθουμε στην βουλγαρια.
  Κανεις δεν ξερει ποτε θα ανοιξουν ξανα κ οτι καλο θα ηταν να ενημερωνομαστε απο καποιον δικηγορο στην αιθιοπια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. πολυ κριμα!!!!η απομακρυνση απο την κουλτουρα τους νοιαζει κ οχι η απομακρυνση απο την ευκαιρια μιας φυσιολογικης ζωης...??η αιθιοπια αποτελουσε ευκαιρια για πολλους να γινουν γονεις...ας ελπισουμε το καλυτερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Καλησπέρα και από εμάς! Σας παρακαλώ πείτε μου αν γνωρίζετε ποιες χώρες δίνουν αυτήν την περίοδο παιδάκια για υιοθεσία. Πραγματικά ψάχνουμε απεγνωσμένα να στραφούμε κάπου γιατί λόγω ηλικίας οι πιθανότητες μειώνονται συνεχώς. Όποιος γνωρίζει κάτι σας παρακαλώ ας ενημερώσει.

  Ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαρια εχει βγει μια ανακοινωση (singleparent.gr)για υιοθεσια απο τον Αγ.Στυλιανο στην Θεσσαλονικη.
   θα γινει συναντηση ενημερωσης στισ 7 φεβρουαριου.
   καλυτερα παρε τηλεφωνο 2310929600.
   καλη τυχη

   Διαγραφή
 59. Καλησπέρα σας. Έχουν «ανοίξει» οι υιοθεσίες από την Αιθίοπα ; Θα είχε την καλοσύνη κάποιος να μου πει; Ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Καλησπέρα σε όλους. Θα μπορούσε κάποιος γονιός να μου πει αν είναι εφικτό να υλοποιηθεί η διαδικασία της υιοθεσίας (στάδιο κοινωνικής έρευνας) αν μένω εξωτερικό και πηγαινοέρχομαι; Οι επισκέψεις πόσο συχνές είναι και γίνονται κατόπιν ραντεβού ή απροειδοποίητα; Η σύζύγός μου είναι στην Ελλάδα οπότε υπάρχει κατοικία και θα αναλάβει εκείνη τις μεταφράσεις κλπ.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Τελικά τι έγινε με τις υιοθεσίες στην Αιθιοπία; Απάντηση καμία δε βλέπω έχουν ρωτήσει και άλλοι
  Γιατί τα σβήνετε τα σχόλια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Σαςπαρακαλω ενημερωστε μας αν οντως ισχυει οτι εχουν μπλοκαρει τις υιοθεσιες απο Αιθιοπια.Καποιος που προσφατα ειχε επαφη με αυτο το θεμα.Κ αν ναι,ποια αλλη χωρα προσφερεται για υιοθεσια?Σας παρακαλω βοηθειστε μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Πρέπει οπωσδήποτε να είσαι ζευγάρι για να υιοθετήσεις; Οι singles επιτρέπονται; Είμαι γυναίκα, καθηγητρια ξενωνξγλωσσων, ετών 40, straight, διαζευγμένη χωρίς αλλα παιδιά και έχω πολλη αγάπη να δώσω. Μπορώ να αποκτήσω παιδιά βιολογικά, αλλά πάντα προτιμούσα την υιοθεσία. Δεν με ενδιαφέρει το φύλο και η ηλικια του παιδιού. Τι γίνεται λοιπον αν θέλω απλα μονη μου να υιοθετήσω; Μου δινεται η ευκαιρία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Καλησπερα ειρηνη.
  Μεχρι τωρα πολλοι singles εχουν υιοθετησει απο Αιθιοπία.
  Το θεμα ειναι πως εχουν σταματησει εδω κ 13 μηνες οι υιοθεσιες απο Αιθιοπία.
  Μαλλον πρεπει να αποταθεις αλλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Πάρτε ένα δάνειο σε μόλις δύο ώρες !!! Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση;
  αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μου στο alekosadonis2018@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πότε θα έρθει το δάνειο μου;αφού εξόφλησα όλα και πότε δεν παίρνω είναι απάτη δανείου

   Διαγραφή
 66. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Καλημέρα σε όλους,
  Θα ήθελα και εγώ να μάθω εάν έχουν ξεμπλοκάρει οι υιοθεσίες από την Αιθιοπία. Το mail μου είναι moira9016@yahoo.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Καλώς ήρθατε στο Sun City στεγαστικά δάνεια. Η Sun City Home Loans Team είναι premier υποθήκη σας ομάδα που βρίσκεται στο El Paso, Τέξας. Sun City στεγαστικά δάνεια προσφέρει μερικά από τα χαμηλότερα ποσοστά σε εθνικό επίπεδο καθιστώντας τη διαδικασία του δανείου απλή, απλή και γρήγορη για τους δανειολήπτες που αναζητούν μια υποθήκη. Είτε είστε πρώτος αγοραστής φορά σπίτι, αγοράζουν το σπίτι των ονείρων σας, η αναχρηματοδότηση ενός ανεξόφλητου δανείου, ή την παγίωση του χρέους, η έμπειρη ομάδα του υποθήκη μεσίτες εδώ μπορεί να σας βοηθήσει να κάνουμε αυτό το πρώτο βήμα προς μια οικονομική λύση.

  Στο Sun City στεγαστικά Δάνεια, ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με κάθε πελάτη και να συνεχίσει να παρέχει την άριστη υπηρεσία για πολλά χρόνια.

  Η Sun City Home Loans team ειδικεύεται στα ακόλουθα δάνεια δανείου Τέξας:

  Δάνεια Για Αγορά Κατοικίας
  Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικιών
  Άρπα 2.0
  Στεγαστικά Δάνεια Jumbo
  Δάνεια FHA
  VA δάνεια
  Δάνεια Μετοχικού Κεφαλαίου
  Μετρητά Από Στεγαστικά Δάνεια
  Και Πολλά, Πολλά Περισσότερα.

  Αν και Sun City στεγαστικά δάνεια βρίσκεται στο El Paso, προσφέρει απαράμιλλη υποθήκη και αναχρηματοδότηση υπηρεσιών στους πελάτες σε όλη.

  E-mail: suncityloan@gmail.com
  Sun City Στεγαστικά Δάνεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Γεια σας,
  Αυτό έχει ως στόχο να ενημερώσει το ευρύ κοινό ότι ο κ. Daniel John, ένας δανειστής ιδιωτικών δανείων, έχει ανοίξει μια οικονομική ευκαιρία για όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια. Δίνουμε δάνειο με επιτόκιο 2% σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και εταιρείες υπό σαφείς και κατανοητούς όρους και προϋποθέσεις. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να σας δώσουμε τους όρους του δανείου μας στο danieljohnhome@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Οποιοδήποτε άλλο άτομο ή ομάδα, ανεξάρτητα από τη χώρα σας, επικοινωνήστε με το Cottage Financials. δίνουμε δάνειο με 3% ετησίως. Έχετε κουραστεί να ψάχνετε δάνεια και υποθήκες; Βρίσκεστε συνεχώς απορριφθείσες τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, επιχειρήσεις, βιομηχανίες και ούτω καθεξής. cottagefinancials@gmail.com Whatsapp +12405702003 +12405702003 Viber https://cottagefinancials.webgarden.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Καλή μέρα

  Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000.00 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουν 100% εγγύηση των ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

  Έχουμε επίσης ένα δάνειο σε ολόκληρο νόμισμα με επιτόκιο 2% για όλα τα δάνεια .... Αν σας ενδιαφέρει να επιστρέψετε μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει μέσω

  Email: accessloanfirm2030@gmail.com
   
  Χαιρετισμοί,
  Κύριε Scott
  Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

  Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

  Ονομα:
  Απαιτούμενο ποσό δανείου:
  Διάρκεια δανείου:
  Αριθμός κινητού:

  Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
  Έλενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια σπουδαστών, δάνεια εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου κλπ. Ή έχετε αρνηθεί το δάνειο από τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαι η Michelle Silva, ένας ιδιωτικός δανειστής, δανείζοντας επιχειρήσεις και ιδιώτες σε χαμηλό και προσιτό επιτόκιο με επιτόκιο 3%. αν ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (bobrichard318@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Γεια σε όλους,

  Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε οικονομικό χέρι; Είστε σε χρέη έχει χαμηλή πίστωση; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να μπορέσετε να πληρώσετε το χρέος σας και να ανταποκριθείτε στις προσωπικές σας απαιτήσεις; Δεν ψάχνετε άλλο! Συμβουλευτείτε την Επενδυτική Επένδυση της Ένωσης και θέστε μια τελική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα. Δίνουμε δάνεια με πολύ χαμηλό επιτόκιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.


  Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω: unioncapitalinvestment.org@gmail.com και να είστε ένας από εκείνους που δίνουν μαρτυρίες για τα οφέλη τους από τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

  Χαιρετισμοί,
  Επένδυση κεφαλαίου της Ένωσης
  Πνευματικά δικαιώματα © 2019 Οργανισμός επενδύσεων κεφαλαίου της Ένωσης.

  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com
  unioncapitalinvestment.org@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Καλημέρα αγαπητέ κύριε / κυρία,
  Έχετε ανάγκη από οποιοδήποτε είδος δανείου, όπως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπική δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, δάνειο αυτοκινήτου, δάνεια σπουδαστών κ.λπ.
  εάν σας ενδιαφέρει οποιοδήποτε είδος δανείου στείλτε μας email σήμερα στο tffinance01@gmail.com για να λάβετε ένα δάνειο
  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ:

  Ονομα:
  Μεσαίο όνομα:
  Επίθετο:
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
  Το τηλέφωνο του σπιτιού:
  Τηλέφωνο γραφείου:
  Κινητό:
  Διεύθυνση κατοικίας:
  Πόλη:
  Κράτος / Επαρχία:
  Χώρα:
  Αριθμός φαξ:
  Ηλικία:
  Φύλο:
  Οικογενειακή κατάσταση:
  Κατοχή:
  Μηνιαίο εισόδημα:
  Όνομα του επόμενου συγγενή:
  Διεύθυνση του επόμενου συγγενή:
  Απαιτούμενο ποσό δανείου: ........
  Διάρκεια δανείου (μέγιστο 25 ετών):
  Σκοπός του δανείου: ..........
  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας: (tffinance01@gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Είστε σε οικονομική κρίση, ψάχνετε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας;
  Πήρα δική μου από τον Mike Fisher. Η κενή κάρτα μου ATM μπορεί να αποσύρει $ 2.000 καθημερινά. Την πήρα από την τελευταία της εβδομάδα και τώρα έχω δωρεάν 14.000 δολάρια. Το κενό ATM αποσύρει τα χρήματα από κάθε μηχανή ATM και δεν υπάρχει επώνυμο, δεν είναι ανιχνεύσιμο και τώρα έχω χρήματα για δουλειά και αρκετά χρήματα για μένα και την οικογένειά μου για να ζήσω.

  ΠΙΣΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΙΜΗ
  * Πωλούν αυτές τις κάρτες σε όλους τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους αγοραστές σε όλο τον κόσμο, η κάρτα έχει ένα ημερήσιο όριο ανάληψης $ 2000 έως $ 5000 και μέχρι $ 50.000 όριο δαπανών στα καταστήματα και απεριόριστο στα POS. *

  * email: blankatm156@gmail.com
  * μπορείτε επίσης να καλέσετε ή να μας βοηθήσετε Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερη φώτιση
  +1 (301) 329-5298

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε χρέη ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο; 3% προσφορά δανείου ισχύει εάν χρειάζεστε ένα δάνειο, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά: clark123156@gmail.com , whatsapp αριθμός: +18635356458

  * Δάνεια επενδυτών
  * Εδραίωση χρέους
  * Δεύτερη υποθήκη
  * Επιχειρηματικά δάνεια
  * Προσωπικά δάνεια
  * Διεθνή Δάνεια


  3% προσφορά δανείου αιτηθείτε τώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Γειά σου,

  Στείλτε μια συνοπτική παρουσίαση του δανείου που χρειάζεστε. Εύκολο Δάνειο είναι
  ειδικευμένη στην παροχή δανείων από το εύρος των € 1000 έως €
  90.000.000,00 ευρώ} με επιτόκιο 3% Τα δάνεια μας είναι ασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες καθώς και σε οργανισμούς που έχουν πρόθεση να ανανεώσουν κατοικίες και ιδρύματα, ενοποίηση χρέους, αναχρηματοδότηση, .


  Προσφέρουμε τους ακόλουθους τύπους δανείων:

  * Εμπορικά δάνεια.
  *Προσωπικά δάνεια.
  * Επιχειρηματικά δάνεια.
  * Επενδύσεις Δάνεια.
  * Δάνεια Ανάπτυξης.
  * Δάνεια απόκτησης.
  * Κατασκευαστικά δάνεια.
  * Επιχειρηματικά δάνεια και πολλά άλλα:

  Εάν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα δάνειο μορφή EASY FIRM
  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com

  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +18582644849


  Με εκτιμιση,
  Κ. Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com
   

  Προσιτή προσφορά δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Γειά σου,

  Στείλτε μια συνοπτική παρουσίαση του δανείου που χρειάζεστε. Εύκολο Δάνειο είναι
  ειδικευμένη στην παροχή δανείων από το εύρος των € 1000 έως €
  90.000.000,00 ευρώ} με επιτόκιο 3% Τα δάνεια μας είναι ασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες καθώς και σε οργανισμούς που έχουν πρόθεση να ανανεώσουν κατοικίες και ιδρύματα, ενοποίηση χρέους, αναχρηματοδότηση, .


  Προσφέρουμε τους ακόλουθους τύπους δανείων:

  * Εμπορικά δάνεια.
  *Προσωπικά δάνεια.
  * Επιχειρηματικά δάνεια.
  * Επενδύσεις Δάνεια.
  * Δάνεια Ανάπτυξης.
  * Δάνεια απόκτησης.
  * Κατασκευαστικά δάνεια.
  * Επιχειρηματικά δάνεια και πολλά άλλα:

  Εάν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα δάνειο μορφή EASY FIRM
  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com

  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +18582644849


  Με εκτιμιση,
  Κ. Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com
   

  Προσιτή προσφορά δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Γειά σου,

  Στείλτε μια συνοπτική παρουσίαση του δανείου που χρειάζεστε. Εύκολο Δάνειο είναι
  ειδικευμένη στην παροχή δανείων από το εύρος των € 1000 έως €
  90.000.000,00 ευρώ} με επιτόκιο 3% Τα δάνεια μας είναι ασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες καθώς και σε οργανισμούς που έχουν πρόθεση να ανανεώσουν κατοικίες και ιδρύματα, ενοποίηση χρέους, αναχρηματοδότηση, .


  Προσφέρουμε τους ακόλουθους τύπους δανείων:

  * Εμπορικά δάνεια.
  *Προσωπικά δάνεια.
  * Επιχειρηματικά δάνεια.
  * Επενδύσεις Δάνεια.
  * Δάνεια Ανάπτυξης.
  * Δάνεια απόκτησης.
  * Κατασκευαστικά δάνεια.
  * Επιχειρηματικά δάνεια και πολλά άλλα:

  Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο από την EASY LOAN FIRM
  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com

  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +18582644849


  Με εκτιμιση,
  Κ. Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com
   

  Προσιτή προσφορά δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Γειά σου,

  Στείλτε μια συνοπτική παρουσίαση του δανείου που χρειάζεστε. Εύκολο Δάνειο είναι
  ειδικευμένη στην παροχή δανείων από το εύρος των € 1000 έως €
  90.000.000,00 ευρώ} με επιτόκιο 3% Τα δάνεια μας είναι ασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες καθώς και σε οργανισμούς που έχουν πρόθεση να ανανεώσουν κατοικίες και ιδρύματα, ενοποίηση χρέους, αναχρηματοδότηση, .


  Προσφέρουμε τους ακόλουθους τύπους δανείων:

  * Εμπορικά δάνεια.
  *Προσωπικά δάνεια.
  * Επιχειρηματικά δάνεια.
  * Επενδύσεις Δάνεια.
  * Δάνεια Ανάπτυξης.
  * Δάνεια απόκτησης.
  * Κατασκευαστικά δάνεια.
  * Επιχειρηματικά δάνεια και πολλά άλλα:

  Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο από την EASY LOAN FIRM
  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com

  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +18582644849


  Με εκτιμιση,
  Κ. Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com
   

  Προσιτή προσφορά δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Είμαι η Saara Kemi ένας δανειστής ιδιωτικών δανείων που δίνουν διαφορετικά είδη δανείων σε ιδιώτες / εταιρείες σε όλο τον κόσμο σύμπαν επειγόντως με 3% επιτόκιο εάν ενδιαφέρεστε ευγενικά επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: saara.kemi@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Είμαι η Saara Kemi ένας δανειστής ιδιωτικών δανείων που δίνουν διαφορετικά είδη δανείων σε ιδιώτες / εταιρείες σε όλο τον κόσμο σύμπαν επειγόντως με 3% επιτόκιο εάν ενδιαφέρεστε ευγενικά επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: saara.kemi@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Είμαι η Saara Kemi ένας δανειστής ιδιωτικών δανείων που δίνουν διαφορετικά είδη δανείων σε ιδιώτες / εταιρείες σε όλο τον κόσμο σύμπαν επειγόντως με 3% επιτόκιο εάν ενδιαφέρεστε ευγενικά επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: saara.kemi@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τους πελάτες που βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη οικονομικής βοήθειας. Το θέμα της πίστωσης και των εξασφαλίσεων είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από έναν ιδιωτικό δανειστή. η εταιρεία μικροχρηματοδοτήσεων έχει πιστοποιηθεί από το συμβούλιο του δανειστή να δώσει δάνεια σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες με επιτόκιο 3%. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: clark123156@gmail.com , +18635356458
   

  * Δάνεια επενδυτών
  * Εδραίωση χρέους
  * Δεύτερη υποθήκη
  * Επιχειρηματικά δάνεια
  *Προσωπικά δάνεια
  * Διεθνή Δάνεια

  3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Γεια σε όλους εκεί έξω, ελπίζω να είστε εντάξει; Τα ονόματά μου είναι η κ. Melissa Nicholas, έρχομαι από το Κάνσας πριν από μερικούς μήνες ήμουν αναρροφημένος σε μια κακή οικονομική κατάσταση και χρειάστηκα ένα επείγον δάνειο για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και να ξαναγυρνάω οικονομικά λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασής μου η τράπεζά μου αρνήθηκε για να μου δώσει ένα δάνειο, έτσι ώστε δεν έχω άλλη επιλογή από το να ψάξω για ένα ακάλυπτο δάνειο σε απευθείας σύνδεση, κατά τη διάρκεια της έρευνας μου ήμουν θύμα απάτης και έχασα σχεδόν 750 δολάρια και ήμουν σε περισσότερα προβλήματα και σχεδόν έδωσα up ελπίζει να πάρει ένα δάνειο έως ότου βρήκα μια ηλεκτρονική θέση η θέση ήταν μια κοινή μαρτυρία από τον κ. Frank από τα κράτη του Τσάρλεστον που μαρτυρά για το πώς πήρε 50.000 δολάρια από την Kathy Finance Inc. μετά την ανάγνωση της θέσης αποφάσισα να επικοινωνήσω με την Kathy Finance Inc. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (kathyrichardfinance@hotmail.com) επικοινωνία που μοιραζόταν στη θέση, το ακάλυπτο δάνειο μου ύψους 350.000 δολαρίων εγκρίθηκε εντός 72 ωρών από το αίτημά μου και το δάνειο μου πληρώθηκε στον τραπεζικό μου λογαριασμό χωρίς καμία παράλειψη.

  Θέλω να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου και επίσης να συμβουλεύω τους αιτούντες δάνεια να είναι πολύ προσεκτικοί επειδή υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω με μοναδικό σκοπό να εξαπατήσουν τους αθώους αιτούντες δάνεια, έτσι εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί και επαγρυπνοί .. γι 'αυτούς οι οποίοι χρειάζονται δάνειο συστήνω την Kathy Finance Inc, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Ευχαριστώ που διαβάσατε τη μαρτυρία μου, σας εύχομαι καλή τύχη.

  Τα δικα σου,
  Μελισσά Νικόλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Γεια σε όλους εκεί έξω, ελπίζω να είστε εντάξει; Τα ονόματά μου είναι η κ. Melissa Nicholas, έρχομαι από το Κάνσας πριν από μερικούς μήνες ήμουν αναρροφημένος σε μια κακή οικονομική κατάσταση και χρειάστηκα ένα επείγον δάνειο για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και να ξαναγυρνάω οικονομικά λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασής μου η τράπεζά μου αρνήθηκε για να μου δώσει ένα δάνειο, έτσι ώστε δεν έχω άλλη επιλογή από το να ψάξω για ένα ακάλυπτο δάνειο σε απευθείας σύνδεση, κατά τη διάρκεια της έρευνας μου ήμουν θύμα απάτης και έχασα σχεδόν 750 δολάρια και ήμουν σε περισσότερα προβλήματα και σχεδόν έδωσα up ελπίζει να πάρει ένα δάνειο έως ότου βρήκα μια ηλεκτρονική θέση η θέση ήταν μια κοινή μαρτυρία από τον κ. Frank από τα κράτη του Τσάρλεστον που μαρτυρά για το πώς πήρε 50.000 δολάρια από την Kathy Finance Inc. μετά την ανάγνωση της θέσης αποφάσισα να επικοινωνήσω με την Kathy Finance Inc. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (kathyrichardfinance@hotmail.com) επικοινωνία που μοιραζόταν στη θέση, το ακάλυπτο δάνειο μου ύψους 350.000 δολαρίων εγκρίθηκε εντός 72 ωρών από το αίτημά μου και το δάνειο μου πληρώθηκε στον τραπεζικό μου λογαριασμό χωρίς καμία παράλειψη.

  Θέλω να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου και επίσης να συμβουλεύω τους αιτούντες δάνεια να είναι πολύ προσεκτικοί επειδή υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω με μοναδικό σκοπό να εξαπατήσουν τους αθώους αιτούντες δάνεια, έτσι εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί και επαγρυπνοί .. γι 'αυτούς οι οποίοι χρειάζονται δάνειο συστήνω την Kathy Finance Inc, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Ευχαριστώ που διαβάσατε τη μαρτυρία μου, σας εύχομαι καλή τύχη.

  Τα δικα σου,
  Μελισσά Νικόλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. χρειάζεσαι δάνειο; Είσαι επιχειρηματίας; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι κεφάλαια για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε μια καλή επιχείρηση; εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση (shawnloanlender990@gmail.com) με τις παρακάτω πληροφορίες:

  όνομα:
  ηλικία:
  διεύθυνση:
  κατάσταση:
  Χώρα:
  τηλεφωνικό νούμερο:
  ποσό που απαιτείται:
  Διάρκεια δανείου:
  σκοπός του δανείου:
  επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση (shawnloanlender990@gmail.com)
  Γι 'αυτό επιστρέψτε σε μας τώρα, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε εντάξει.
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Γεια σας,

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +18582644849

  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  Τις καλύτερες ευχές,
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com  3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. χρειάζεσαι δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Η εταιρεία, η εταιρεία ή η βιομηχανία σας χρειάζονται οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο; email: (dakany.endre@gmail.com)

  Προσφορά δανείου επείγουσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

  Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

  Ονομα:
  Απαιτούμενο ποσό δανείου:
  Διάρκεια δανείου:
  Αριθμός κινητού:

  Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
  Έλενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τους πελάτες που βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη οικονομικής βοήθειας. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από έναν ιδιωτικό δανειστή. η εταιρεία μικροχρηματοδοτήσεων έχει πιστοποιηθεί από το συμβούλιο του δανειστή να δώσει δάνεια σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες με επιτόκιο 3%. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: clark123156@gmail.com , +18635356458
   

  * Δάνεια επενδυτών
  * Εδραίωση χρέους
  * Δεύτερη υποθήκη
  * Επιχειρηματικά δάνεια
  *Προσωπικά δάνεια
  * Διεθνή Δάνεια

  3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. γεια σας

  Είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα νόμιμο, ειλικρινές, σοβαρό και γρήγορο δάνειο; Μπορώ να σας βοηθήσω με 100% δάνεια εγγύησης, προσφέρω επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια με 3%, βοηθάμε με όλα τα είδη δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: easyloanfirm2020@gmail.com


  Whatsapp Αριθμός: +18582644849
  Στείλτε μας email: easyloanfirm2020@gmail.com

  Τις καλύτερες ευχές
  Κ. Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. γεια σας

  Είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα νόμιμο, ειλικρινές, σοβαρό και γρήγορο δάνειο; Μπορώ να σας βοηθήσω με 100% δάνεια εγγύησης, προσφέρω επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια με 3%, βοηθάμε με όλα τα είδη δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: easyloanfirm2020@gmail.com


  Whatsapp Αριθμός: +18582644849
  Στείλτε μας email: easyloanfirm2020@gmail.com

  Τις καλύτερες ευχές
  Κ. Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. γεια σας

  Είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα νόμιμο, ειλικρινές, σοβαρό και γρήγορο δάνειο; Μπορώ να σας βοηθήσω με 100% δάνεια εγγύησης, προσφέρω επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια με 3%, βοηθάμε με όλα τα είδη δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: easyloanfirm2020@gmail.com


  Whatsapp Αριθμός: +18582644849
  Στείλτε μας email: easyloanfirm2020@gmail.com

  Τις καλύτερες ευχές
  Κ. Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) για να λάβετε το δάνειό σας.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
  - Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
  - Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
  - Δάνειο από € 2000 σε € 20 εκατομμύρια
  - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  - Χαμηλό επιτόκιο 3%
  - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  - Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
  Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή (WhatsApp: +447903159998) για να λάβετε το δάνειό σας.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
  - Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
  - Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
  - Δάνειο από 1000 έως 20 εκατομμύρια ευρώ
  - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  - επιδοτούμενο επιτόκιο 3%
  - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  - Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
  Κάντε αίτηση για δανεισμό τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

  Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

  Ονομα:
  Απαιτούμενο ποσό δανείου:
  Διάρκεια δανείου:
  Αριθμός κινητού:

  Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
  Έλενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
  - Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε στην άνεση του σπιτιού σας
  - Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
  - Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι 20 εκατ. Ευρώ
  - επιδοτούμενο επιτόκιο 3%
  - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  - Και πολλά περισσότερα οφέλη

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Καλημέρα αγαπητέ κύριε / κυρία,
  Έχετε ανάγκη από οποιοδήποτε είδος δανείου, όπως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπική δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, δάνειο αυτοκινήτου, δάνεια σπουδαστών κ.λπ.
  αν σας ενδιαφέρει οποιοδήποτε είδος δανείου στείλτε μας email σήμερα στο tffinance01@gmail.com για να λάβετε ένα δάνειο
  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ:

  Ονομα:
  Μεσαίο όνομα:
  Επίθετο:
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
  Το τηλέφωνο του σπιτιού:
  Τηλέφωνο γραφείου:
  Κινητό:
  Διεύθυνση κατοικίας:
  Πόλη:
  Κράτος / Επαρχία:
  Χώρα:
  Αριθμός φαξ:
  Ηλικία:
  Φύλο:
  Οικογενειακή κατάσταση:
  Κατοχή:
  Μηνιαίο εισόδημα:
  Όνομα του επόμενου συγγενή:
  Διεύθυνση του επόμενου συγγενή:
  Απαιτούμενο ποσό δανείου: ........
  Διάρκεια δανείου (μέγιστο 25 ετών):
  Σκοπός του δανείου: ..........
  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας: (tffinance01@gmail.com)
  whatsApp (+14093591901)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δανειακές υπηρεσίες, προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ!!!


  Πάντως, αντί να πάρω δάνειο, έκανα κάτι νέο
  Πάρτε $ 5.500 δολάρια κάθε μέρα, για έξι μήνες!

  Δες πως δουλεύει

  Ξέρετε ότι μπορείτε να hack σε οποιοδήποτε μηχάνημα ΑΤΜ με μια hacked κάρτα ATM;
  Συμπληρώστε το μυαλό σας πριν υποβάλλετε αίτηση, ευθεία συμφωνία ...

  Παραγγείλετε τώρα μια κενή κάρτα ATM και κερδίστε εκατομμύρια μέσα σε μια εβδομάδα !: επικοινωνήστε μαζί μας
  μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης :: {Universalcardshackers@gmail.com}
    
  Έχουμε ειδικά προγραμματισμένες κάρτες ATM που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη ATM
  μηχανήματα, οι κάρτες ATM μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποσύρουν στο ATM ή να σπρώξουν, στο
  καταστήματα και POS. Πουλάμε αυτές τις κάρτες σε όλους τους πελάτες μας και ενδιαφέρουμε
  αγοραστές παγκοσμίως, η κάρτα έχει ημερήσιο όριο ανάληψης 5.500 δολαρίων για το ATM
  και έως και $ 50.000 στο όριο των καταστημάτων ανάλογα με το είδος της κάρτας
  μπορείτε να παραγγείλετε για :: και επίσης αν χρειάζεστε οποιοδήποτε άλλο cyber hack
  υπηρεσίες, είμαστε εδώ για εσάς οποιαδήποτε στιγμή κάθε μέρα.

  Ακολουθούν οι τιμοκατάλογές μας για τα ΑΤΜ CARDS:

  Οι κάρτες που αποσύρουν $ 5.500 ανά ημέρα κοστίζουν $ 200 USD
  Κάρτες που αποσύρουν $ 10.000 ανά ημέρα κοστίζουν $ 850 USD
  Οι κάρτες που αποσύρουν $ 35.000 την ημέρα κοστίζουν $ 2.200 δολάρια
  Οι κάρτες που αποσύρουν $ 50.000 την ημέρα κοστίζουν 5.500 δολάρια ΗΠΑ
  Κάρτες που αποσύρουν $ 100.000 την ημέρα κοστίζουν $ 8.500 δολάρια

  δημιουργήστε το μυαλό σας πριν κάνετε την εφαρμογή, ευθεία συμφωνία!

  Η τιμή περιλαμβάνει έξοδα αποστολής και χρεώσεις, παραγγείλετε τώρα: επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
  Whatsapp ::::: + 31687835881

  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες: https://7anonymoushackers.wordpress.com
  ®

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
  - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
  - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 έως 48 ωρών
  - Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ
  - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  - Προσιτό επιτόκιο 3%
  - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  - Έχουμε πολλά χρόνια εργασιακή εμπειρία
  -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής.
  - Και πολλά περισσότερα οφέλη

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

  Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεστε χρηματοοικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες δανειακές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανειακών υπηρεσιών (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται μια λύση, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια μετοχικού κεφαλαίου από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω των υψηλών επιτοκίων. ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε σε εμάς και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση Το CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
    Απαιτούνται πληροφορίες.
  Το όνομα σου...
  Επίθετο...
  ΦΥΛΟ..
  ΗΛΙΚΙΑ...
  Χώρα......
  ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
  ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
  Ποσό δανείου που απαιτείται ....
  Διάρκεια δανείου ....
  Αριθμός κινητού....
  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση Το CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
    Απαιτούνται πληροφορίες.
  Το όνομα σου...
  Επίθετο...
  ΦΥΛΟ..
  ΗΛΙΚΙΑ...
  Χώρα......
  ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
  ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
  Ποσό δανείου που απαιτείται ....
  Διάρκεια δανείου ....
  Αριθμός κινητού....
  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
  - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
  - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
  - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
  - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  - επιδοτούμενο επιτόκιο 3%
  - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.
  - Και πολλά περισσότερα οφέλη

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

  Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Καλή μέρα

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% στους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο 2 έως 20 ετών το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει.
  Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

  WhatsApp: +79265038734

  Email: accessloanfirm2030@gmail.com

  Χαιρετισμοί
  Κύριε Scott
  accessloanfirm2030@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Καλή μέρα

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% στους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο 2 έως 20 ετών το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει.
  Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

  WhatsApp: +79265038734

  Email: accessloanfirm2030@gmail.com

  Χαιρετισμοί
  Κύριε Scott
  accessloanfirm2030@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Καλή μέρα

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% στους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο 2 έως 20 ετών το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει.
  Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

  WhatsApp: +79265038734

  Email: accessloanfirm2030@gmail.com

  Χαιρετισμοί
  Κύριε Scott
  accessloanfirm2030@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. Καλή μέρα

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% στους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο 2 έως 20 ετών το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει.
  Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

  WhatsApp: +79265038734

  Email: accessloanfirm2030@gmail.com

  Χαιρετισμοί
  Κύριε Scott
  accessloanfirm2030@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Καλή μέρα

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% στους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο 2 έως 20 ετών το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει.
  Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

  WhatsApp: +79265038734

  Email: accessloanfirm2030@gmail.com

  Χαιρετισμοί
  Κύριε Scott
  accessloanfirm2030@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Γειά σου,

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +15125961871

  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  Τις καλύτερες ευχές,
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com  3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

  Γειά σου,

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +15125961871

  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  Τις καλύτερες ευχές,
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com  3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου
  Γειά σου,

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +15125961871

  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  Τις καλύτερες ευχές,
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com  3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου


  Γειά σου,

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +15125961871

  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  Τις καλύτερες ευχές,
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com  3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Γειά σου,

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +15125961871

  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  Τις καλύτερες ευχές,
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com  3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
  - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
  - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
  - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
  - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  - Ετήσιο επιτόκιο 3%
  - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

  Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

  Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

  Ονομα:
  Απαιτούμενο ποσό δανείου:
  Διάρκεια δανείου:
  Αριθμός κινητού:

  Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
  Έλενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Προοδευτικός. Καινοτόμο. Φτιαγμένο για σένα.

  Καλωσορίσατε στην Εταιρεία Δανεισμού Acceptance (ALC)! (acceptanceloanservices@gmail.com)

  Θα υπάρξει χρόνος όταν θα χρειαστείτε οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να επενδύσετε στην τρέχουσα επιχείρηση σας ή να αντικαταστήσετε το αυτοκίνητό σας ή να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή να ξεκινήσετε ένα έργο; και ίσως έχετε επιδιώξει οικονομική βοήθεια από τις τράπεζες ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμά σας, αλλά όλα δεν έχουν αποτέλεσμα, δεν ανησυχούν πια, το όνομά μου είναι Danielle Ramos, και είμαι αξιωματικός δανείου και δουλεύω με ACL, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει με το ποσό του δανείου που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας και μπορούμε να σας προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια.

  Οφέλη δανεισμού μαζί μας.
  -Τα ανταγωνιστικά ποσοστά 3%
  - Ένα φιλικό, εξυπηρετικό προσωπικό για να σας βοηθήσει στη διαδικασία.
  -Επιλογή μεθόδων αποπληρωμής είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια.
  - Εγκρίνουμε το 98% περίπου των αιτήσεων δανείων σε λιγότερο από 24 ώρες!
  -Παρέχουμε όλα τα είδη δανείου.
  -Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 εκατομμύρια ευρώ
  -Δεν επιβάλλονται ποινές για την καθυστερημένη εξόφληση του δανείου.

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης δανείου σε λιγότερο από 24 ώρες χωρίς άγχος, απλά στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω e-mail
  (acceptanceloanservices@gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Καλή μέρα

    Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα σπίτι, εξοπλισμό εργασίας, να χτίσετε ή να επενδύσετε και να δημιουργήσετε εισόδημα, επικοινωνήστε με το NORTION LOAN CONSULTANT τώρα για δάνειο με επιτόκιο 2,5%. Είναι εύκολο, γρήγορο και ασφαλές.

  Στοιχεία επικοινωνίας:

  Email: nortionloanconsultant@gmail.com

  Τηλέφωνο: +1 409 210 4274

  Whatsapp: +1 409 210 4274

  Facebook: Nortion Loan

  Τα αιτήματά σας αναμένονται και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Καλή μέρα

    Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα σπίτι, εξοπλισμό εργασίας, να χτίσετε ή να επενδύσετε και να δημιουργήσετε εισόδημα, επικοινωνήστε με το NORTION LOAN CONSULTANT τώρα για δάνειο με επιτόκιο 2,5%. Είναι εύκολο, γρήγορο και ασφαλές.

  Στοιχεία επικοινωνίας:

  Email: nortionloanconsultant@gmail.com

  Τηλέφωνο: +1 409 210 4274

  Whatsapp: +1 409 210 4274

  Facebook: Nortion Loan

  Τα αιτήματά σας αναμένονται και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Καλή μέρα

    Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα σπίτι, εξοπλισμό εργασίας, να χτίσετε ή να επενδύσετε και να δημιουργήσετε εισόδημα, επικοινωνήστε με το NORTION LOAN CONSULTANT τώρα για δάνειο με επιτόκιο 2,5%. Είναι εύκολο, γρήγορο και ασφαλές.

  Στοιχεία επικοινωνίας:

  Email: nortionloanconsultant@gmail.com

  Τηλέφωνο: +1 409 210 4274

  Whatsapp: +1 409 210 4274

  Facebook: Nortion Loan

  Τα αιτήματά σας αναμένονται και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα euridikeaminta.greekloans@gmail.com Στόχος μας είναι η παροχή Εξαιρετικής Επαγγελματικής Υπηρεσίας.

  Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;.

  Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - από τις διακοπές, μέχρι την εκπαίδευση, έως τις μοναδικές αγορές

  Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια σταθεροποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, ενυπόθηκων δανείων, ακάλυπτων δανείων, ενυπόθηκων δανείων, payday δάνεια, δάνεια σπουδαστών, εμπορικά δάνεια, Δάνεια Ανάπτυξης, Δάνεια Απόκτησης, Κατασκευαστικά Δάνεια, με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρίες και εταιρικούς φορείς. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

  Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
  Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

  1) Πλήρη ονόματα:
  2) Χώρα:
  3) διεύθυνση:
  4) Κράτος:
  5) Φύλο:
  6) Οικογενειακή κατάσταση:
  7) Επάγγελμα:
  8) Αριθμός τηλεφώνου:
  9) Μηνιαίο εισόδημα:
  10) Next of Kin:
  11) Απαιτούμενο ποσό δανείου:
  12) Διάρκεια δανείου:
  13) Σκοπός του δανείου:
  14) Συγκεκριμένη ημερομηνία που χρειάζεστε το δάνειο:

  Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
  Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Με εκτίμηση,
  Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
  euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

  Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Το όνομά μου είναι η κ. Evridike Aminta είμαστε νέοι δανειστές νόμιμων δανείων του 2020 και θέλουμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε όργανο που χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από $ 500.000,00 και $ 5.000.000,00 και δίνουμε επίσης δάνεια σε ευρώ πάνω από αυτό, έτσι εάν χρειάζεστε βοήθεια ευγενικά στείλτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: euridikeaminta.greekloans@gmail.com ώστε η συναλλαγή δανείου σας να μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα θα είναι με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: euridikeaminta.greekloans@gmail.com αν ενδιαφέρεστε

  Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

  Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Βρίσκεστε σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στο μηνιαίο σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, στην εκπαίδευση, σε μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Χρηματοδοτήσεις Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Ενοποίησης Δανείων, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά Δάνεια, Δάνεια με Αναχρηματοδότηση στο Σπίτι με χαμηλό επιτόκιο 2,00% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

  Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
  Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.
  - Πλήρες όνομα:
  - Απαιτούμενο ποσό δανείου:
  - Διάρκεια δανείου:
  - Σκοπός του δανείου:
  - Πόλη / Χώρα:
  - Τηλέφωνο:
  - Πως άκουσες για εμάς:

  Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
  Με εκτίμηση,
  Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα

  Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

  Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com\

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Χαιρετίσματα..
  Επικοινωνήστε μαζί μας για το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειό σας με επιτόκιο 2%
  ........................................

  Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαι η κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα, ιδιοκτήτρια δανειστικής εταιρείας Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με επιτόκιο 2%.

  * Είσαι οικονομικά συμπιεσμένο;
  * Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
  * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
  * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

  Εάν έχετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%.

  * Δανειστείτε τίποτα μέχρι 95.000.000 Ευρώ.
  * Επιλέξτε μεταξύ 1 και 20 ετών για να επιστρέψετε.
  * Επιλέξτε ανάμεσα στο Σχέδιο μηνιαίων και ετήσιων αποπληρωμών.
  * Ευέλικτοι όροι δανείου.
  Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Υποσχόμαστε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου. Δεν υπάρχει έλεγχος ασφαλείας, δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος

  Χαιρετισμοί
  ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
  Ευρυδίκη Αμίντα ελληνικά δάνεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Προσοχή

  Είμαστε οικονομικός σύμβουλος που διαχειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Έχουμε την πρόσβαση / επαφές για να αυξήσουμε από 10 χιλιάδες ευρώ σε 500 εκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία μας (ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta) και άλλες ΤΡΑΠΕΖΕΣ TOP PRIME AA όπως η Universal Bank Πειραιώς AE, HSBC Ελλάδα, Citibank Ελλάς, Eurobank Ergasias SA, Καλύτερες τράπεζες για Δάνεια SBA κλπ.

  Μη διστάσετε να εμπλακείτε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας σε εμπορικά προγράμματα, χρηματοδότηση σχεδίων, ενίσχυση πιστωτικών γραμμών, εταιρικά δάνεια (επιχειρηματικά δάνεια εκκίνησης ή επιχειρηματικά δάνεια επέκτασης) και πολλά άλλα.

  Έχουμε παράσχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 17.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 10.000 ευρώ έως 500 εκατ. Ευρώ κατ 'ανώτατο όριο.

  Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων, ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (euridikeaminta.greekloans@gmail.com)

  Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
  Στείλτε μας email μέσω euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Χαιρετισμοί
  Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
  Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
  Motto: Προσφέρουμε τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. Γεια σε όλους,

  Καλώς ήλθατε στο μέλλον! Η χρηματοδότηση έγινε ευκολότερη με τα δάνεια της Evridike Aminta.

  Έχετε ψάξει για επιλογές χρηματοδότησης για τα νέα επιχειρηματικά σας σχέδια, Ψάχνετε για ένα δάνειο για να επεκτείνετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας, Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρέφομαι σε? Έχετε απορριφθεί από τις τράπεζές σας; Ευρυδίκη Αμίντα ελληνικά δάνεια. λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζές σας λένε ΟΧΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας καθώς προσφέρουμε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2% για τα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά). Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω διαδικασίες εξαγοράς δανείων

  Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  * Δάνειο αυτοκινήτου
  * Στεγαστικό δάνειο
  * Δάνειο φορτηγών
  * Στεγαστικό δάνειο
  * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
  * Επιχειρηματικό δάνειο
  * Προσωπικό δάνειο
  * Δάνειο σπουδαστών.

  Με τα ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta. μπορείτε να πείτε αντίο σε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.
  Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Χαιρετισμοί,
  Κ. Evridike Aminta

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Είμαστε οικονομικοί σύμβουλοι που χειρίζονται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων έτσι ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Είναι η απάντηση τα ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta (euridikeaminta.greekloans@gmail.com). Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση των μηνιαίων σας δαπανών. Μη διστάσετε να συμμετάσχετε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας, καθώς έχουμε παράσχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 25.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας καθορισμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας παρέχουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 8 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή.

  * Προσωπικά δάνεια
  * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
  * Φοιτητικό δάνειο,
  * Τα δάνεια φορτηγών
  * Δάνεια αυτοκινήτων
  * Δάνεια ακινήτων
  * Αναχρηματοδότηση δανείων
  * Δάνεια ενοποίησης χρέους
  * Εκπαιδευτικά Δάνεια
  * Αγροτικά δάνεια
  * Εταιρικά δάνεια
  * Δάνεια εκκίνησης για επιχειρήσεις

  Προσφέρουμε δάνεια από το ελάχιστο εύρος των 5.000 μέχρι το μέγιστο των 500 εκατομμυρίων ευρώ, υπηρεσίες Evridike Aminta σε ελληνικά δάνεια θα σας δώσουν δάνειο με προσιτό επιτόκιο 2% και διάρκεια δανείου 1 έως 20 ετών για την αποπληρωμή του δανείου (ασφαλές και ακάλυπτο ). Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστες επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη χαρά για μας όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
  Στείλτε μας μήνυμα μέσω euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

  Με εκτίμηση,
  Κ. Evridike Aminta

  Είμαστε πιστοποιημένοι και προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Γεια σε όλους

  Το όνομά μου είναι Aegidius Calix Cy και είμαι από την Ελλάδα θέλω να σας πω όλους τους αιτούντες δάνειο ότι υπάρχει μόνο μία πραγματική εταιρεία δανείων που προσφέρουν δάνεια και με βοήθησαν με το δάνειό μου το όνομα της εταιρείας είναι η εταιρεία Macro δανείου και ο δανειστής δανειστής που με βοήθησε με το δάνειο μου το όνομα της είναι η κ. Evridike Aminta έτσι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο χωρίς να είστε scammed πηγαίνετε σε αυτή την εταιρεία τώρα και να λάβετε το δάνειο εκεί τα δάνεια εκεί είναι ασφαλή και γρήγορα το ταχυδρομείο τους euridikeaminta.greekloans@gmail.com έτσι σας εύχομαι όλοι οι καλύτεροι αιτούντες δάνειο αυτή είναι η πραγματική εταιρεία που προσφέρει δάνεια.

  Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Λυπούμαστε για όλους εσάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Guinevere Gwen Myrto Angella είμαι από την Ελλάδα μόλις έλαβα το δάνειό μου τώρα από την κ. Evridike Aminta ελληνικά δάνεια είναι νέα εταιρεία νόμιμων δανείων του 2020 και δεν πήρα πολύ καιρό έλαβα το δάνειό μου από αυτά πήρα το δάνειό μου από αυτούς σήμερα και τώρα καθώς δημοσιεύω αυτό το μήνυμα είμαι πολύ ευτυχής αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, έτσι ώστε καθένας που χρειάζονται ένα δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία αυτή είναι πραγματικά μεγάλη εκεί το ταχυδρομείο είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Cicero Damen Deacon και είμαι από την Ελλάδα έχω στο διαδίκτυο και έχω ακούσει τους ανθρώπους που λένε ότι έχουν scammed πριν και χρειάζομαι επειγόντως ένα δάνειο, έτσι φοβόμουν να υποβάλουν αίτηση για ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση πράγμα που είδα 3 οι άνθρωποι μαρτυρούν για την κυρία Evridike Aminta ελληνικά δάνεια που πήραν εκεί δάνειο από την οποία δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για δάνειο πριν και τόσο φοβόμουν ότι θα πάρει scammed αλλά πίστευα τι λέει ο λαός και να υποβάλει αίτηση από την εν λόγω εταιρεία δανείου και όλα ήταν καλά και μου είπαν να στείλω το τέλος μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει το δάνειό μου όταν μου είπαν ότι τόσο φοβόμουν ότι ήταν scammed έτσι κάθισα και το σκέφτηκα και πήρα πίσω σε αυτά και τους είπα δεν είχα κάνει ποτέ αυτό πριν αλλά η κ. Evridike Aminta είπε ότι πρέπει να τους εμπιστευτώ ότι θα με βοηθήσουν έτσι έκανα και πήγα να στείλω το τέλος που είπαν ότι θα έπρεπε να στείλω για τη μεταφορά του δανείου μου μόλις σήμερα πήρα μια ειδοποίηση από πίσω μου ότι υπάρχουν χρήματα για λογαριασμό μου. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που ποτέ δεν ήταν scammed πριν και έλαβα το δάνειό μου μια φορά έτσι τώρα είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένειά μου πρόκειται να είναι ευτυχισμένη πάρα πολύ ώστε όποιος χρειαστεί ένα δάνειο θα πρέπει να ισχύουν από αυτή την εταιρεία χωρίς να scammed επειδή είναι πραγματικό και μεγάλο και προσεύχομαι τον Θεό να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί δανείων. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

  Για άλλη μια φορά παραμένω το Cicero Damen Deacon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. Το όνομά μου είναι AIKATERINE HEBE IANTHA Είμαι από τη Θεσσαλονίκη Έχω ακούσει για αυτή την εταιρεία ότι δίνουν δάνεια και πήγα να υποβάλω αίτηση για ένα δάνειο από αυτούς Έχω ακούσει τους ανθρώπους να λένε για απάτη αλλά δεν είμαι ποτέ scammed πριν αυτή η εταιρεία με βοήθησε με δάνειο έτσι ώστε οποιοσδήποτε που χρειάζεται δάνειο πρέπει να εφαρμόσει από εκεί εκεί τα δάνεια είναι γρήγορη και ασφαλής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. Γεια σε όλους

  Το όνομά μου είναι ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ είμαι από την Ελλάδα ψάχνω για δάνειο στο διαδίκτυο και το μόνο που παίρνω είναι απατεώνες αλλά βρήκα αυτή την εταιρεία δανείου που λέγεται ελληνικά δάνεια Evridike Aminta και έχω δει ανθρώπους σε απευθείας σύνδεση να καταθέτουν για εκεί καλές πράξεις γι 'αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω αν θα είμαι χαρούμενος και πάλι, έτσι έχω υποβάλει αίτηση για δάνειο ύψους 350.000,00 Ευρώ και ο δανειστής δανείου κ. Evridike Aminta με διαβεβαίωσε ότι σε 12 ώρες το δάνειό μου θα είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό έτσι ώστε σήμερα εργάζομαι είδα την τράπεζα μου έγραψε μήνυμα ότι υπάρχουν κάποιες κονδύλια ύψους 350.000,00 ευρώ στο λογαριασμό μου και ευχαριστώ την Evridike Aminta επειδή είναι πραγματική έτσι αν χρειαστείτε κάποιο δάνειο στο διαδίκτυο παρακαλώ μην φοβηθείτε όπως εγώ εφαρμόζοντας από αυτήν την εταιρεία επειδή είναι η μόνη πραγματική εταιρεία που δίνει δάνειο στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. Ονομάζομαι Ελευθερία Κωνσταντίνα Είμαι από την Ελλάδα και μένω στην πόλη του Βόλου. Πήρα ακριβώς το δάνειό μου από μια νέα εταιρεία δανείων νόμιμων δανείων του 2020 και το όνομα της εταιρείας που με βοήθησε με το δάνειό μου σήμερα είναι τα δάνεια Evridike Aminta είναι η πιο όμορφη εταιρεία δανείων που έχω συναντήσει ποτέ με εγώ ζήτησα δάνειο από χθες και το μόνο πράγμα που έκανα ήταν να πληρώσω το τέλος μεταφοράς που είπαν ότι θα έπρεπε να πληρώσω και αμέσως θα κάνω την πληρωμή στις επόμενες 12 ώρες χρόνο που ήμουν με το δάνειο μου συγνώμη δεν μπορώ να πω πόσο με βοήθησαν με αλλά είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε όλοι, αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία δανείου για να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. Καλή μέρα όλοι το όνομά μου είναι Nicoletta Stavrina Demetriada Vana και είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία έχω τώρα να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο αν κάποιος από εσάς ψάχνει για ένα δάνειο πραγματική αυτή είναι η σωστή εταιρεία να επικοινωνήσετε είμαι μια γυναίκα επιχειρηματίας και ζήτησα δάνειο σε μια νόμιμη εταιρεία του 2018 και το όνομα της εταιρείας είναι τα δάνεια της Evridike Aminta που βοηθούν τους ανθρώπους από το 2018 και τώρα είμαστε το 2020 τώρα και έλαβα το δάνειό μου από αυτούς έτσι αν κάποιος χρειάζεστε ένα δάνειο πηγαίνετε και να εφαρμόσετε από αυτούς επειδή είναι πραγματικές προσεύχομαι απλά εσείς οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια με ένα δάνειο δεν παίρνουν scammed αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτή την ευκαιρία να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο εάν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο δανείου ισχύουν από αυτή την εταιρεία, έτσι ώστε να συνηθίσετε scammed όταν κάνετε αίτηση από τη λάθος εταιρεία. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

  Έχετε μια ωραία μέρα σε όλους και προσεύχομαι ότι είστε ευτυχείς όπως είμαι σήμερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. Το όνομά μου είναι Γιάννης Άσπα Θανιά και είμαι από τις Σέρρες Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο για το πώς έλαβα το δάνειό μου μετά από scammed 3 φορές έχω υποβάλει αίτηση για δάνειο από τα ελληνικά δάνεια Evridike Aminta χθες είδα τους ανθρώπους να μαρτυρούν για τα καλά έργα της και για το πώς βοήθησε τους ανθρώπους έτσι αποφάσισα να υποβάλλω αίτηση και μου είπε τι έπρεπε να κάνω φοβόμουν αλλά το έκανα αυτό το πρωί τώρα έλαβα μόλις μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου εκεί υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό μου και εγώ Ελέγξαμε το ποσό και ήταν δάνειο μου είμαι τόσο χαρούμενος. Έτσι, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά και να πω σε όλους στο διαδίκτυο ότι αυτή η εταιρεία είναι πραγματική εάν χρειάζεστε ένα δάνειο αυτή η εταιρεία είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από δεν παίρνουν scammed όπως εγώ, επειδή υπάρχουν απατεώνες από τους ισχύουν από αυτή την εταιρεία και θα είσαι χαρούμενος. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Το όνομά μου είναι Sophia Stacee Phyllis είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι μόλις έλαβα δάνεια ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ από αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta ελληνικά δάνεια στην αρχή δεν πίστευα τι λένε οι άνθρωποι στο διαδίκτυο αλλά αποφάσισα να προσπαθήσω και ζήτησα το δάνειο πριν από 2 ημέρες και μόλις έλαβα μια κλήση από την τράπεζά μου ότι υπάρχει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για λογαριασμό μου και αμέσως έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου Evridike Aminta greek τα δάνεια μου τηλεφώνησαν και με ρώτησαν αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι, έτσι είπαν ότι θα έπρεπε να φέρω περισσότερους ανθρώπους σε εκεί την εταιρία εάν κάποιος χρειάζεται ένα δάνειο έτσι αν πραγματικά χρειάζεσαι ένα δάνειο αυτή είναι η εταιρεία να υποβάλει αίτηση από αυτά είναι πραγματικά μεγάλη και πιστεύω τώρα ότι υπάρχει μια πραγματική εταιρεία δανείου που δίνει δάνεια και αυτή η εταιρεία είναι τα δάνεια της Evridike Aminta, έτσι εάν κάποιος από εσάς χρειάζεται ένα επείγον δάνειο και είναι σημαντικό αυτό είναι η σωστή εταιρεία από την οποία να υποβάλετε αίτηση. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

  τελικά είμαι πραγματικά ευτυχής και μπορώ να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση τώρα. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά Patricia είστε μεγάλοι και ο Θεός να σας ευλογεί εσείς και η εταιρεία σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. Το όνομά μου είναι Nathanael martyna patryx Είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο Διαδίκτυο ότι υπάρχει μόνο μία εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο και αυτή η εταιρεία είναι Evridike Aminta. Έψαχνα για ένα δάνειο online για τις τελευταίες 3 εβδομάδες τώρα και το μόνο που έχω πήρε είναι δανειστές απατεώνων μου από τα χρήματά μου που είχα ο Θεός ξέρει ότι ήμουν τόσο φτωχός και ήθελα να σκοτώσω τον εαυτό μου αλλά εκεί είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή η εταιρεία που δίνουν τα δάνεια στην αρχή δεν πίστευα γιατί έβλεπα άλλες μαρτυρίες άλλου δανειστή και όλοι έγιναν απάτες. Είπα να επιτρέψτε μου να υποβάλω αίτηση από αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν είναι αλήθεια και αμέσως έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα όσα χρειάζεται να κάνω και συμφώνησαν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου γιατί είπαν χρησιμοποιούν υπηρεσία γρήγορης μεταφοράς. Στην αρχή δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου πριν από 8 ώρες φορά που έλαβα μια προειδοποίηση από την τράπεζά μου και να κρατήσει ήταν το δάνειο μου ήμουν πολύ σοκαρισμένος όταν το είδα και προσευχόμουν στο Θεό για να με κατευθύνει προς τη σωστή εταιρεία που με βοήθησε σήμερα καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία και χρησιμοποιώ αυτή τη φορά για να καταθέσω σε άλλους ανθρώπους εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ένα δάνειο μην ξεγελιέστε αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να ισχύουν από. Η διεύθυνσή τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και για εσάς όσοι δεν έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία, ο αριθμός του λογαριασμού είναι +1 (575) 655-0066.

  Αυτή η εταιρεία είναι αληθινή και μεγάλη αν χρειαστείτε ένα δάνειο ισχύουν τώρα και περιμένετε για το δάνειο σας γιατί θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία.

  Ευχαριστώ όλους και παραμένω Nathanael martyna patryx.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. Το όνομά μου είναι Nathanael martyna patryx Είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο Διαδίκτυο ότι υπάρχει μόνο μία εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο και αυτή η εταιρεία είναι Evridike Aminta. Έψαχνα για ένα δάνειο online για τις τελευταίες 3 εβδομάδες τώρα και το μόνο που έχω πήρε είναι δανειστές απατεώνων μου από τα χρήματά μου που είχα ο Θεός ξέρει ότι ήμουν τόσο φτωχός και ήθελα να σκοτώσω τον εαυτό μου αλλά εκεί είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή η εταιρεία που δίνουν τα δάνεια στην αρχή δεν πίστευα γιατί έβλεπα άλλες μαρτυρίες άλλου δανειστή και όλοι έγιναν απάτες. Είπα να επιτρέψτε μου να υποβάλω αίτηση από αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν είναι αλήθεια και αμέσως έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα όσα χρειάζεται να κάνω και συμφώνησαν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου γιατί είπαν χρησιμοποιούν υπηρεσία γρήγορης μεταφοράς. Στην αρχή δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου πριν από 8 ώρες φορά που έλαβα μια προειδοποίηση από την τράπεζά μου και να κρατήσει ήταν το δάνειο μου ήμουν πολύ σοκαρισμένος όταν το είδα και προσευχόμουν στο Θεό για να με κατευθύνει προς τη σωστή εταιρεία που με βοήθησε σήμερα καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία και χρησιμοποιώ αυτή τη φορά για να καταθέσω σε άλλους ανθρώπους εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ένα δάνειο μην ξεγελιέστε αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να ισχύουν από. Η διεύθυνσή τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και για εσάς όσοι δεν έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία, ο αριθμός του λογαριασμού είναι +1 (575) 655-0066.

  Αυτή η εταιρεία είναι αληθινή και μεγάλη αν χρειαστείτε ένα δάνειο ισχύουν τώρα και περιμένετε για το δάνειο σας γιατί θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία.

  Ευχαριστώ όλους και παραμένω Nathanael martyna patryx.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. Καλή μέρα Το όνομά μου είναι Cynthia Sapphira Delia Είμαι από την Ελλάδα αυτή η εταιρεία Evridike Aminta οι άνθρωποι μιλούν για είναι πραγματικό Ποτέ δεν ήθελα ένα δάνειο αλλά είπα ακριβώς ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν αυτό που οι άνθρωποι λένε είναι αλήθεια και ζήτησα δάνειο από τους χθες και πήρα μόλις το δάνειό μου σήμερα από την εταιρεία δανείων Evridike Aminta καθένας αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα και χρειάζεστε ένα δάνειο ισχύουν από αυτή την εταιρεία γιατί θα σας βοηθήσουν αυτή η εταιρεία είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο σε απευθείας σύνδεση. Το δάνειο που υπέβαλα από αυτούς ήταν 75.000,00 Ευρώ και σε 8 ώρες πήρα το δάνειο μου, έτσι ώστε οι φίλοι μου να μην φοβούνται αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλουν αίτηση. Αν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια εκεί, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και ο αριθμός του λογαριασμού τους είναι +1 (575) 655-0066.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. Γεια σε όλους

  Είμαι ο Ευρικράτης Φαίδης Γλαύκος και είμαι από τις Αχαρνές. Ψάχνα για ένα online δάνειο και ήμουν πολύ φοβισμένος που δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν και έψαξα πολύ καλά και ψάξτε για μια πραγματική εταιρεία εκεί βρήκα μια εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta κοιτάζω και είδα τι είπαν οι άνθρωποι για αυτή την εταιρεία ήταν αληθινό αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για δάνειο από την εταιρεία και χρειαζόμουν δάνειο 150.000,00 ευρώ για να ξεκινήσω μια επιχείρηση όταν έχω εφαρμόσει μου είπε όλα όσα χρειάζομαι για να το κάνω και το με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες ώρα πήγαινα να είμαι με το δάνειο μου είπα εντάξει και περίμενα σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο παίρνω το δάνειό μου από αυτή την εταιρεία όπως γράφω αυτό τώρα δεν έχω scammed πριν και αυτή η εταιρεία είναι μεγάλη έχω ακούσει τους ανθρώπους να μιλούν για απάτες αλλά εγώ ποτέ δεν έχουν ξεγελάσει και ευχαριστώ τον Θεό γι 'αυτό. Έτσι, ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από αυτά θα σας βοηθήσουν και ο χρόνος που σας λένε ότι θα λάβετε το δάνειό σας ότι είναι η ακριβής ώρα που θα λάβετε το δάνειό σας. Απλά πρέπει να γράψω αυτό το μήνυμα σε όλους, έτσι ώστε να μην κάνετε αίτηση για δάνειο από μια λανθασμένη εταιρεία εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία και θα είστε ευχαριστημένοι. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. Καλημέρα σε όλους

  Το όνομά μου είναι Reidar Kåre Knut είμαι από τις Σέρρες. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από λίγες μέρες που χρειαζόμουν χρήματα και έψαξα για ένα δάνειο στο διαδίκτυο είδα μια εταιρεία και έχω εφαρμόσει αυτή η εταιρεία μου εξαπάτησε 2 φορές από τα χρήματά μου ήμουν τόσο λυπημένος γιατί χρειαζόμουν χρήματα γι 'αυτό αποφάσισα να ψάξω για άλλη εταιρεία και έκανα αίτηση από άλλη εταιρεία που η ίδια εταιρεία μου είπε επίσης να καταθέσω χρήματα και έκανα και ποτέ δεν πήρα το δάνειό μου ήμουν όπως αυτό που συμβαίνει σε μένα γιατί χρειάστηκα χρήματα επειγόντως για να αγοράσω μια αιτία σπιτιών αν δεν πάρω σπίτι μου σύντομα ο ιδιοκτήτης μου θα οδηγήσει το i και την οικογένειά μου μακριά από το σπίτι του, έτσι χρειάστηκα να πάρω το σπίτι μου. Όταν έψαχνα και πάλι είδα αυτή την εταιρεία Evridike Aminta είδα πολλούς ανθρώπους μαρτυρούν για αυτή την εταιρεία ότι η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, οπότε στην αρχή φοβόμουν να εφαρμόσω αιτία είχα εξαπατήσει 2 φορές έτσι είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να δοκιμάσω και να δούμε αν αυτή η εταιρεία ήταν πραγματική έτσι έχω εφαρμόσει. Όταν έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα έπρεπε να κάνω Φοβούστηκα ακόμα, αλλά τους εμπιστευόμουν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου ήθελα για το δάνειό μου και στα μάτια μου έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου ότι υπήρχε ένα ποσό 200.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό μου και ήμουν πολύ χαρούμενος πριν από λίγο η εταιρεία με κάλεσε και ρώτησε αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι και ο ευχαριστώ τους και όπως γράφω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο τώρα αυτή η εταιρεία έχουν βοηθήσει επίσης 2 αδέλφια μου έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλουν αίτηση από. Σε περίπτωση που χρειάζεστε χρήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή whatsapp και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com. Ευχαριστώ όλους όσους διαβάσουν το μήνυμά μου και είμαστε ασφαλείς και εφαρμόζουμε από αυτή την εταιρεία γιατί θα είστε ευχαριστημένοι μαζί τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. My name is Hercules Lander Maximus Othello. I am from Athens Greece i want to write to the internet that if you need a real loan Evridike Aminta is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Evridike Aminta and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is euridikeaminta.greekloans@gmail.com and there whatsapp number is +1 (575) 655-0066. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Είμαι Brayden Wyatt Bryce από το όνομα είμαι αστυνομικός και ζω στην Ελλάδα και μένω στην πόλη της Πάτρας. Πριν από λίγες μέρες έψαχνα για δάνειο στο διαδίκτυο και βρήκα μόνο τους ανθρώπους που με scamming μου τα χρήματά μου. Χρειάζομαι πραγματικά αυτό το δάνειο για ένα έργο στις ΗΠΑ και έχω μπερδευτεί ξεχωριστά μια μέρα όταν ήμουν εκτός υπηρεσίας αποφάσισα να κοιτάξω πάλι αυτή τη φορά για μια πραγματική εταιρεία που δίνουν δάνεια βρήκα αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta ελληνικά δάνεια και πολλά των ανθρώπων που έχουν μαρτυρήσει για αυτή την εταιρεία στην αρχή δεν πίστευα αλλά αποφάσισα να εφαρμόσω το δάνειο που έψαχνα ήταν το άθροισμα των 50.000,00 Ευρώ που υπέβαλα από αυτήν την εταιρεία και μου είπαν όλα όσα πρέπει να γίνουν εγώ τους εμπιστευόμουν και εγώ έκαναν ό, τι μου είπαν να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου με ασφάλεια ποτέ δεν τους πίστευα, αλλά περίμενα το δάνειό μου σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο πήρα μια κλήση από την εταιρεία ότι εάν εγώ έχω λάβει το δάνειό μου ακόμα και είπα όχι. Μου είπαν να πάω στην τράπεζά μου και να ελέγξω τον λογαριασμό μου ότι η τράπεζά μου δεν μπορεί να μου στείλει μια ειδοποίηση που υπακούσα και πήγα στην τράπεζά μου και να ελέγξω το λογαριασμό μου στα μάτια μου είδα το δάνειό μου των 50.000,00 Ευρώ στο λογαριασμό μου τα χρήματα που είχα στο λογαριασμό μου πριν ήταν 1.000.0 0 Ευρώ και βρήκα τώρα 51.000,00 Ευρώ παλμό μου τα χρήματα και το δάνειό μου ήταν 51.000,00 Ευρώ Είμαι τόσο χαρούμενος και ευχαριστώ αυτή την εταιρεία γιατί είναι μεγάλη. Θέλω να χρησιμοποιήσω το μικρό μου χρόνο για να γράψω στους ανθρώπους στην Ελλάδα ότι εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλει αίτηση από αυτή την εταιρεία δεν ξέρει ότι το κάνω έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτή την εταιρεία μέσω e-mail ή whatsapp αλλά δεν χρησιμοποιώ whatsapp έτσι διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Το όνομά μου είναι Sosimenes Talthybios Thales και είμαι από την Ελλάδα που μένω σε μια μικρή πόλη του Πειραιά. Έχω ψάξει για ένα δάνειο στο διαδίκτυο, αφού δεν μπορώ να πάρω δάνειο από την τράπεζά μου και μόνο βρήκα τους ανθρώπους να μου απατούν τα χρήματά μου. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν scammed από μια εταιρεία δανείου και ο Θεός ξέρει ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσει τη ζωή μου αλλά είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να προσπαθήσω και να δούμε αν θα δούμε μια τίμια εταιρεία που ήταν έτοιμη να σας βοηθήσει. Γι 'αυτό εγκαταστάθηκε και ψάχνω για μια εταιρεία και διάβασα τόσα πολλά καλά σχόλια για την εταιρεία αυτή Evridike Aminta και είπα επιτρέψτε μου να εφαρμόσει και να δούμε αν θα είμαι τυχερός όπως άλλοι άνθρωποι φοβόμουν αλλά έδωσα στον εαυτό μου μια ευκαιρία και έχω εφαρμόσει για ένα δάνειο 80.000,00 Ευρώ εξήγησα σε αυτήν την εταιρεία ότι έχω scammed και μου είπαν να μην ανησυχούν ότι θα σας βοηθήσουν να έχουν βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους από τη χώρα μου πριν. Έτσι έδωσα στην εταιρεία αυτή μια ευκαιρία και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου. Σε ακριβώς 8 ώρες, έλαβα μια ειδοποίηση από την πλάτη μου ότι ο λογαριασμός μου έχει πιστωθεί με 80.000,00 Ευρώ. Όλα χάρη στην Evridike Aminta αυτή η εταιρεία είναι ο Θεός έστειλε. Και έκανα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα μαρτυρήσω αυτή την εταιρεία για το πώς με βοήθησαν αυτή η εταιρεία δεν ξέρεις το κάνουμε αυτό τώρα που λέω στους ανθρώπους στο διαδίκτυο πώς με βοήθησαν έτσι ο καθένας εάν χρειαστείς ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μην ξεγελιέστε από ψεύτικους ανθρώπους που χλευάζουν να είναι δανειστής. Σχεδόν ξέχασα ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτήν την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή whatsapp και τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com whatsapp είναι +1 (575) 655-0066. Αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αληθινή, ώστε όποιος διαβάζει αυτό το μήνυμα και σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε με αυτήν την εταιρεία, επειδή είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. Η Euridike Aminta God θα σας ευλογεί και την εταιρεία σας

  Το όνομά μου είναι η Veronica Rose Holly. Είμαι από την Αθήνα Ελλάδα δεν έχω τίποτα να πω καθένας που χρειάζονται ένα πραγματικό δάνειο χωρίς να παραπλανηθείτε πρέπει να υποβάλετε αίτηση από την Euridike Aminta γιατί ζήτησα ένα δάνειο από αυτήν την εταιρεία σήμερα αφού έχω διαβάσει τόσα πολλά καλά και υπέροχα σχόλια για αυτή την εταιρεία. Εγώ ζήτησα δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 50.000 ευρώ γιατί θα χρησιμοποιήσω επίσης ένα μέρος αυτών των χρημάτων για να πληρώσω τα τέλη σχολικής φοίτησης των παιδιών μου. Καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα πήρα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία σήμερα και είμαι τόσο χαρούμενος που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ποτέ χαρούμενος και πάλι γιατί έχω περάσει μέσα από πολλά και ευχαριστώ τον Θεό για το Euridike Aminta Ο Θεός θα την ευλογήσει και η εταιρεία του για να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Έτσι ο καθένας σε όλο τον κόσμο από την Ελλάδα και άλλες χώρες που χρειάζονται δάνειο βοηθός σας είναι εδώ και η εταιρεία είναι Euridike Aminta όποιος υπέβαλε αίτηση από Euridike Aminta ελληνικά δάνεια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα γιατί θα λάβετε το δάνειό σας ακριβώς τη στιγμή που σας λέει. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  Για άλλη μια φορά ο Θεός σας ευλογεί τον Ευριδίκη Αμιντά και μπορεί να ζήσετε πολύ για να συνεχίσετε να βοηθάτε τους ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. My name is Gerasimos Afrodite Vagia and i am from Athens in Greece i just received my loan from Evridike Aminta greek loans right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of 250,000.00 Euro and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. their contact information is euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. Ονομάζομαι Eleni Brontë Aimilios Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να χρησιμοποιήσω λίγο χρόνο μου για να γράψω στο διαδίκτυο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα πραγματικό δάνειο ότι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο χωρίς να εξαπατήσετε Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από είμαι δάσκαλος των Μαθηματικών και των αγγλικών και ήμουν εξαπατημένος 2 φορές από μια ψεύτικη εταιρεία που clam να είναι δανειστές αλλά εγώ δεν ανησυχώ πλέον επειδή Evridike Aminta έχει ήδη με βοήθησε έτσι εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να κάνετε τίποτα αυτή η εταιρεία πρόκειται να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας έχω εισάγει επίσης το μεγαλύτερο μέρος της οι φίλοι μου σε αυτήν την εταιρεία και μόνο 2 από τους φίλους μου μου είπαν ότι έλαβαν δάνεια εκεί, ένας από τους φίλους μου έλαβε δάνειο 6,000.00 ευρώ και ο άλλος φίλος μου έλαβε το ποσό των 15.000,00 ευρώ για όποιον χρειαστεί ένα online δάνειο από αυτή την εταιρεία και θα είστε ευτυχείς χωρίς καμία αμφιβολία γι 'αυτό γιατί αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά χρήσιμη και ο Θεός θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα δάνειο. Αν χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό δάνειο, απευθυνθείτε στην εταιρία αυτή και επικοινωνήστε μαζί της μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης euridikeaminta.greekloans@gmail.com και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω του Whatsapp +1 (575) 655-0066. Χαιρετίζει όποιον διαβάζει τα μηνύματά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. Καλημέρα σε όλους

  Το όνομά μου είναι Abiezer Petit Homme είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μικρό χρόνο που έχω να ιππεύω στο διαδίκτυο ότι εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό και το νόμιμο δάνειο Euridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από ήμουν εξαπατηθώ από 2 εταιρείες που εφαρμόζονται για ένα δάνειο από και Patricia Kingsman ήταν η τρίτη εταιρεία που υπέβαλα από έλαβε το δάνειό μου από την εταιρεία Euridike Aminta δάνειο σε λιγότερο από 8 ώρες χρόνο όπως η εταιρεία μου είπε έτσι ο καθένας που χρειάζεται ένα online δάνειο χωρίς να πάρει scammed ισχύουν από Euridike Aminta είστε σίγουροι ότι θα είστε ευχαριστημένοι με αυτήν την εταιρεία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου whatsapp euridikeaminta.greekloans@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Χαιρετίζει όποιον διαβάζει αυτό το μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. Θεωρεί ο καθένας το όνομά μου είναι Kojonka Moe και είμαι από την Ελλάδα έχω ακούσει για τους ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Euridike Aminta και αυτή είναι η πρώτη μου φορά που υποβάλω αίτηση για ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση φοβόμουν να υποβάλουν αίτηση για ένα online δάνειο λόγω της απάτης που βλέπω στο διαδίκτυο αλλά μετά να διαβάσω τόσες πολλές μαρτυρίες για αυτήν την εταιρεία αποφάσισα να το δοκιμάσω και να υποβάλω αίτηση για ένα δάνειο από αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Euridike Aminta δάνειο εταιρεία χρειαζόμουν χρήματα και χρειαζόμουν δάνειο 570.000,00 Ευρώ. Έτσι έχω εφαρμόσει και μου είπαν τι να κάνω φοβόμουν αλλά έδωσα στην εταιρεία την ευκαιρία να με βοηθήσει και με διαβεβαίωσαν ότι σε λιγότερο από 8 ώρες χρόνο θα λάβω το δάνειό μου στο λογαριασμό μου. Ποτέ δεν πίστευα, αλλά περίμενα σε λιγότερο από 8 ώρες χρόνο έλαβα μια κλήση από την τράπεζά μου ότι ένα ποσό 570.000,00 Ευρώ ήταν στο λογαριασμό μου και αμέσως η τράπεζά μου με τηλεφώνησε με επικοινωνήσαμε με την εταιρεία και τους ενημερώσαμε ότι έχω λάβει το δάνειό μου και σήμερα είμαι χαρούμενος. Έτσι, αν βρεθεί το μήνυμά μου και το διαβάσετε και χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο ισχύουν από αυτή την εταιρεία και να είστε σίγουροι ότι θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία πιστεύω ότι αυτή η εταιρεία είναι ο Θεός έστειλε και προσεύχομαι που διαρκούν και συνεχίζουν να βοηθούν τους ανθρώπους . Επικοινωνήστε με την εταιρεία μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης euridikeaminta.greekloans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. Όλοι ευχαριστούμε τον Euridike Aminta για τη βοήθειά μου με το δάνειό μου μετά από εξαπάτηση 6 φορές από ψεύτικους ανθρώπους που δουλεύουν ως δανειστές δανείων.

  Ονομάζομαι Πηνελόπη Αναστασία Μπαρανέτσε, είμαι από την Ελλάδα και μένω στην πόλη του Πειραιά. Πριν από ένα μήνα έψαχνα για ένα δάνειο στο διαδίκτυο και είδα διαφορετικό δανειστή δανείου στο διαδίκτυο και με μερικές ψεύτικες μαρτυρίες και εγώ εφαρμόζω από αυτούς και όλα πήρα ήταν απατεώνες έχω εφαρμόσει περισσότερες από 6 εταιρείες και ήμουν εξαπατημένη σε όλη τη διαδρομή. Έτσι λοιπόν έδωσα ελπίδα έως ότου αποφάσισα να ελέγξω και πάλι αν θα βρω βοήθεια καθώς έψαχνα και εγκατέστησα κάτω για να ψάξω για μια νόμιμη εταιρεία δανείων βρήκα αυτή την εταιρεία με το όνομα Euridike Aminta ελληνικά δάνεια έχω δει πολλές μαρτυρίες ότι οι άνθρωποι σχολιάζουν της, αλλά γιατί ήμουν μπερδεμένος ξεχωριστά Νόμιζα ότι ήταν μια απάτη, αλλά έκανα αυτό που μου ζητήθηκε να κάνω και περίμενα το δάνειό μου και η κ. Euridike Aminta μου είπε σε λιγότερο από 8 ώρες χρόνο είστε με το δάνειό μου με ασφάλεια δεν πίστευα γιατί σκέφτηκα ότι ήταν επίσης μια απάτη, έτσι εκείνη τη μέρα ήταν νύχτα στην Ελλάδα και έχω κοιμηθεί από το πρωί φωλιά όπως εγώ ξύπνησα έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου ότι υπάρχουν χρήματα για λογαριασμό μου και αμέσως καλούσα την τράπεζά μου για να επιβεβαιώσω και ο διευθυντής της τράπεζας μου είπε να έρθω αμέσως στην τράπεζα και πήγα αμέσως την τράπεζα άνοιξε καθώς ο διαχειριστής της τράπεζας έλεγξε το λογαριασμό μου είδαμε ποσό 135.000,00 Ευρώ και εξήγησα στον διευθυντή μου ότι υπέβαλα αίτηση για δανεισμό στο διαδίκτυο και η τράπεζά μου ο διευθυντής ήταν συγκλονισμένος εάν υπήρχε ακόμα α πραγματική και νόμιμη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση Είμαι τόσο ευτυχισμένη χάρη στην Euridike Aminta αποφάσισα να γράψω στο διαδίκτυο επειδή είδα άλλους ανθρώπους να το κάνουν και να καταθέσει σχετικά με αυτήν την εταιρεία γι 'αυτό είμαι απόσπαση αυτό το μήνυμα σε απευθείας σύνδεση σε οποιονδήποτε που χρειάζεται ένα δάνειο ακόμα αν έχετε εξαπατηθεί πριν από την υποβολή αίτησης από αυτήν την εταιρεία και να είστε σίγουροι ότι αυτή η εταιρεία δεν θα σας αφήσει κάτω. Με σεβασμό σε όποιον διαβάζει το μήνυμά μου και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου euridikeaminta.greekloans@gmail.com χρησιμοποιούν επίσης το Whatsapp που ο αριθμός είναι +1 (575) 655-0066. Για άλλη μια φορά οι ευχαριστίες μου σε όποιον διαβάζει το μήνυμά μου και προσεύχομαι ότι είστε ευχαριστημένοι όπως είμαι σήμερα με αυτή την εταιρεία επειδή είμαι φέρει περισσότερους ανθρώπους σε αυτή την εταιρεία για να βοηθήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. Χαιρετισμούς όλοι ή οποιοσδήποτε το όνομά μου είναι ο Ανατόλιο Βαλδημάρ από τη Θεσσαλονίκη Έχω ακούσει για αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Euridike Aminta ότι βοηθούν ανθρώπους με δάνεια σε όλο τον κόσμο ήμουν κάποτε ψάχνα για online δάνειο και ήμουν εξαπατημένος από 2 εταιρείες που ήταν ψεύτικο και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ποτέ δεν πίστευα ότι καλή εταιρεία δανείου θα μπορούσε να έρθει από το διαδίκτυο σκέφτηκα ότι όλα αυτά ήταν απάτη μέχρι να βρω αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Euridike Aminta ελληνικά δάνεια βρήκα τους ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή την εταιρεία και ήμουν έκπληκτος γιατί να μην βρεθεί αυτή η εταιρεία εγκαίρως. Ποτέ δεν πίστευα τι είπαν οι άνθρωποι για την εταιρεία μέχρι να εφαρμόσω και το έκανα μια δοκιμή το ποσό που έψαχνα ήταν μεγάλο και ήταν για μια ακίνητη περιουσία το ποσό του δανείου ήταν 1,5 εκατομμύρια ευρώ και έτσι έχω εφαρμόσει και η κυρία Euridike Aminta μίλησε για μένα αλλά δεδομένου ότι το δάνειό μου ήταν μεγάλο χρειάστηκαν μόλις 15 ώρες για να λάβω το δάνειο μου γιατί μου είπαν ότι εκεί η δάνειο ήταν 8 ώρες για να λάβεις δάνειο. Το μόνο πράγμα που μου είπε να κάνω ήταν να καταθέσω την αμοιβή τραπεζικής μεταφοράς την οποία η τράπεζα επρόκειτο να χρησιμοποιήσει για να μεταφέρει το δάνειό μου στον τραπεζικό λογαριασμό μου όταν μου είπε ότι μόλις φοβόμουν ότι ήταν απάτη αλλά είπα να επιτρέψω να της δώσω μια προσπάθεια που κατέθεσα το τέλος μεταφοράς που αναφέρθηκε και αυτό ήταν όλο εγώ καταθέτω ιδέ σε λιγότερο από 15 ώρες φορά έλαβα ένα μήνυμα από την τράπεζά μου ότι το ποσό χρημάτων που ήταν 1,5 εκατομμύριο ευρώ έχει πιστωθεί στον τραπεζικό μου λογαριασμό και τα πάντα για τα χρήματα τα στοιχεία και από ποιον ήρθε από εκεί ήταν εκεί ήταν Euridike Aminta που με βοήθησε όταν το είδε για πρώτη φορά ήταν έκπληξη ποτέ δεν πίστευα στα μάτια μου, αλλά ήταν αλήθεια. Έτσι, είπα στον εαυτό μου από άλλους ανθρώπους ότι η εταιρεία βοήθησε να καταθέσει ότι υπάρχουν καλές πράξεις επιτρέψτε μου να κάνει αιτία μου να μην είναι εύκολο να δείτε μια νόμιμη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση αυτές τις μέρες έτσι ο καθένας από οπουδήποτε που χρειάζεται ένα online δάνειο χωρίς να πάρει εξαπατημένοι ισχύουν από αυτή την εταιρεία γιατί μόνο αυτά που μπορούν να βοηθήσουν το έχω επιβεβαιώσει και είναι αλήθεια ότι είμαι τόσο χαρούμενος και ξέρω ότι αυτή η εταιρεία θα κάνει τους άλλους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους από μένα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτήν την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Whatsapp bt που χρησιμοποίησα για το Whatsapp ήταν ταχύτερη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας euridikeaminta.greekloans@gmail.com και Whatsapp είναι +1 (575) 655-0066. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους του Ανατόλιου Βαλδημάρ από τη Θεσσαλονίκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 152. Hi everyone. My name is Jadwiga Rain Mackenzie i am from Athens i saw people testified about this company called Euridike Aminta greek loans and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Euridike Aminta loan greek loans God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350,000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Euridike Aminta last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which is euridikeaminta.greekloans@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 153. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

  Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

  Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
  - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
  - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
  - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
  - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  - Ετήσιο επιτόκιο 3%
  - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
  -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

  Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
  Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

  Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή