Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

12ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης

Το Σαββατοκύριακο του Θωμά, 11 και 12 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί για 12η χρονιά το Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης στους κήπους της Νοτιοαφρικανικής Πρεσβευτικής Κατοικίας στο Παλαιό Ψυχικό. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τις Αφρικανικές Πρεσβείες και Προξενεία και θα περιλαμβάνει παραδοσιακά εδέσματα, μουσική, χορό, τοπικές ενδυμασίες, είδη λαϊκής τέχνης και ρουχισμού. Η κάθε χώρα θα παρουσιάζει στο περίπτερό της τις τοπικές της ιδιαιτερότητες , ήθη και έθιμα, ενώ θα διατίθενται παραδοσιακά είδη χειροτεχνίας και τοπικές λιχουδιές. 
Στο περίπτερο της Αιθιοπίας, θα βρείτε όλα τα παραπάνω, καθώς και την παραδοσιακή τελετουργία του καφέ! Τα έσοδα από το περίπτερο της Αιθιοπίας θα διατεθούν στα παιδιά του Συλλόγου Βοηθείας Παιδιών Αιθιοπίας Lalibela στην Αιθιοπία, που βρίσκονται σήμερα χωρίς ανάδοχο λόγω της οικονομικής κρίσης.
Για ένα ολόκληρο διήμερο λοιπόν, μπορείτε να δείτε μια μικρή Αφρική στην Αθήνα! Οι ανθισμένοι κήποι της Πρεσβευτικής κατοικίας, οι μουσικές, οι χοροί και η υπέροχοι πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα αποτελούν μια υπέροχη ανοιξιάτικη βόλτα για εσάς και τα παιδιά σας.
Πρεσβευτική κατοικία Νοτίου Αφρικής: Διαμαντίδου 5, Παλαιό Ψυχικό, στάση Φάρος.
Ωράριο Λειτουργίας:     Σάββατο, 11 Μαΐου: από τις 11:00 έως τις 22:00
                                      Κυριακή, 12 Μαΐου: από τις 11:00 έως τις 20:00
 
Γενική είσοδος: 2 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου