Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Bole Bole!

Aυτά είναι τα mini bus χωρητικότητας 15 ατόμων περίπου και ο προορισμός ανακοινώνεται με τον τρόπο που βλέπετε. Είναι πάμφθηνα αλλά οδηγός και βοηθός δεν ξέρουν ούτε λέξη αγγλικά. Όμως αγγλικά θα ξέρει κάποιος περαστικός ή και συνεπιβάτης που πολύ ευγενικά θα προσφερθούν να βοηθήσουν. Συνήθως αλλάζοντας 2 ή 3 φτάνετε στον προορισμό σας. Αν πάρετε τα contract taxi τύπου Lada συνήθως, θα φτάσετε μεν πιο γρήγορα αλλά θα πληρώσετε τα δεκαπλάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου