Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

βιβλίο με θέμα την υιοθεσία για ενήλικες

Ενα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που αφορά την υιοθεσία είναι το ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥΣ,  των Mary Watkins και Susan Fisher, ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA http://www.gemapublications.gr/milontas_me_greek.html και πραγματεύεται τις ανησυχίες των θετών γονέων και των υιοθετημένων παιδιών γύρω απο αυτό το θέμα.Το μισό είναι θεωρικό και το υπόλοιπο εχει καταγραφές διαλόγων παιδιών με τους γονείς τους ή με άλλα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου