Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Ένα υπέροχο μάθημα κατά του ρατσισμού

Τελικά τι είναι ο ρατσισμός και πόσο εύκολο δυστυχώς είναι να πέσουμε στην παγίδα του; Μια αμερικάνα δασκάλα μας βάζει κυριολεκτικά τα γυαλιά βάζοντας τους μικρούς μαθητές της να μισήσουν ο ενας τον άλλο για έναν πολύ καλό σκοπό. Κι όλα αυτά 50 χρόνια πριν! Μακάρι να εμπνευστούν και οι δικοί μας δάσκαλοι από το παράδειγμά της. Περισσότερες πληροφορίες θα βρειτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου