Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο παζάρι με το Προξενειο της ΑιθιοπίαςΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το προξενειο της Αιθιοπίας μας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013. Η Αιθιοπία θα συμμετέχει με παραδοσιακή κουζίνα, χειροτεχνίες κια φυσικά παραδοσιακούς χωρούς.

Το παζάρι διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά από το φιλανθρωπικό σωματείο Οι φίλοι του παιδιού με την συμμετοχή πρεσβειών από ολό τον κόσμο και τα έσοδα θα διατεθούν στον παιδικό σταθμό που διατηρεί το σωματείο.

Το εκθεσιακό κέντρο Helexpo βρίσκεται στο μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 39 και το παζάρι θα είναι ανοιχτό το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 μέχρι τις 20.00.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου