Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας


Μια ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, να φάμε, να πιούμε, να τραγουδήσουμε να χορέψουμε αλλά και να βοηθήσουμε το έργο ττης Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας θα έχουμε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. 

Η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία-Ελληνικός Κλάδος στα πλαίσια εξασφάλισης πόρων για τη συνέχιση της λειτουργίας των προγραμμάτων της, διοργανώνει την 20ή Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. βραδιά με δείπνο και μουσική, καθώς και με μεγάλη και ενδιαφέρουσα λαχειοφόρο. Η εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο CARAVEL, Αίθουσα Μακεδονία.

Οι προσκλήσεις κοστίζουν 35 Ευρώ κατ’ατομο και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την Διεθνλη Κοινωνική Υπηρεσία, Δεριγνύ 24 στην Αθήνα, τηλ. 3636191, e-mail: issgr@otenet.gr

Σας περιμένουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου