Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στις 28 Απριλίου


Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στις 20.30 μμ. η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο την Εκδήλωση Εξεύρεσης Πόρων για την εξασφάλιση της συνέχισης των Προγραμμάτων Διεθνούς Παιδικής Προστασίας και Οικογένειας στο Ξενοδοχείο CARAVEL.

Οι προσκλήσεις για την εκδήλωση διατίθενται από τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία στα 30 ευρώ και περιλαμβάνουν πλούσιο δειπνο, κρασί και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.  Επίσης, όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με δώρα που ευγενικά προσφέρουν εταιρίες και ιδιώτες για τους σκοπούς της οργάνωσης.

Η Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία μας καλεί να υποστηρίξουμε κι εμείς τους σκοπούς της με την παρουσία τη δική μας και των φίλων μας.

Περισσότερες πληροφορίες και προσκλήσεις στα  γραφεία της οργάνωσης και στη διευθύντρια κα Κοντογιάννη, τηλ. 6937085046.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου