Καλωσόρισμα

Καλωσορίσαμε λοιπόν όλοι μας και πάνω από όλα καλώς ήρθαν τα παιδιά μας... Μερίμα, Μαργαρίτα, Νίκη, Κωνσταντίνε, Οδυσσέα, Στέφανε, Βασίλη, Λέοντα, Αριάδνη, Πορτοκαλιά, Κάρολε, Ιωάννα, Μελίνα καλώς μας ήρθατε.

Νομίζω ότι το ιστολόγιο αυτό θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους, μια ανταλλαγή εμπειριών και κατάθεση ψυχής που θα βοηθήσει όλους μας στο ταξίδι.

Και ξεκινώντας να ευχαριστήσουμε το προξενείο της Αιθίοπίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την Πρόξενο κα Αρμενάκη και τη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία με την πανταχού παρούσα διευθύντρια της κα Κοντογιάννη. Χωρίς εσάς συνοδοιπόρους οι περισσότεροι δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε


Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

14ο Αφρικανικό Φεστιβαλ, 23 & 24 Μαίου

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου, η Σχολή Μωραΐτη θα φιλοξενήσει το 14ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης

Οι Πρεσβείες και τα επίσημα Προξενεία των αφρικανικών χωρών που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια γεύση από τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου, ενώ διαθέσιμα θα είναι είδη λαϊκής τέχνης και ρουχισμού καθώς και παραδοσιακά εδέσματα της κάθε χώρας. Παράλληλα θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορό, τραγούδι, επίδειξη μόδας κλπ.

Το Φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό:
Σάββατο, 23 Μαΐου: από τις 11:00 έως τις 22:00 και Κυριακή, 24 Μαΐου: από τις 11:00 έως τις 17:00.  Σχολή Μωραίτη- Αγίου Δημητρίου & Παπαναστασίου, Ψυχικό.
Εισητήρια 2 ευρώ, τα παιδιά ως 10 ετών δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου